Mektige fjell. Nakne menn.
Bildet inngår i albumet Lofoten - Seks gutter på tur i Lofoten
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSelvutløser, springe naken bortover, skue utover.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger1314
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_202890} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Scott A. M.

Hahah! genialt! dette digga jeg!
Ina W.

He he! Morsomt!
Naturlig og vakkert!
Siri Marte K.

Utrolig stilig! Hvor er dette?
Fred S.

Naken andektighet foran en super fjellverden, flott det. Når sant skal sies blir jeg nok likevel mer fascinert av fjellene i bakgrunnen enn karene foran, jeg kunne også svært gjerne ha tenkt meg å få vite hvor disse fjellene befinner seg. Er det Lofoten ?

vh fred
Jacob V.

Utrolig kult!
Magnus W.

Takker for kritikk folkens! Jo, Fred, du har rett; dette er Lofoten. Fantastisk natur! Anbefales på det sterkeste :)
Fred S.

Takk for opplysning. Magnar, men jeg er enda ikke fornøyd: Har vært der helt nylig, fikk et par flotte fjellturer, derfor gjerne flere detaljer, hvis du sitter på noen. Hvilken øy ? Hva ser vi mot ? Dette kan jo faktisk være hvilken som helt av de fire ''store'' (Regner da ikke med Gimsøya)

vh fred
Rune L.

to ting som slår meg ved dette bildet, den unaturlige blåfargen på fjellene og den manglende fargen på rumpa di.. siden du har eksponert tre av deg selv er det vel lite vanskelig å gjette på hva du synes er viktigst.
Magnus W.

FS: Navnet var Magnus, ikke Magnar :) Vi befinner oss på noen fjelltopper som kalles Munkan. Vi ser ned på fjorden som går vestover fra Reine. Reine vil nå være nede til høyre for bildet.

RL: Dette er én eksponering. Ikke tre. Det er dermed tre forskjellige hvite rumper på bildet :) Litt unaturlig blåfarge skyldes nok litt slett arbeid i ps.
Fred S.

Takk Magnus ( beklagere Magnaren). I nærheten av Munkebu, regner jeg med. Et sted vi hadde planlagt å gå til, men været... Og bildet er fremdels herlig.

vh fred
Avsluttet .

Det er vel kanskje bare i fjellet man bør gjøre sånne stunt ;) Og er det virkelig tre forskjellige menn? De ser jo helt like ut! Nydelige farger, og en fin og dyster himmel.
Magnus W.

Hehe. Jo, igjen, det er tre forskjellige menn. Kanskje ganske like, men dog; forskjellige :) Takker for kritikk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu