Hvit sand
Eller også kalt Bleik. Andenes. Ta gjerne tid til fullskjerm.
Utstyr
  • D100
  • Sigma 14 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger791
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_204726} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Truls F.

Utrolig fett bilde... Var heldig med motivet her, og det ser ut som du har fikset bildet akkurat passe i etterkant!
Olav L.

Utrolig flott. Nydelige farger og lys, herlig komp og balanse. Akkruat passe etterbehandlet ja. Vakkert dette.

o
Tomm H.

Mange elementer her til å gjøre et storslagent bilde men jeg syns ikke det ble resultatet.

Med høyere kamerapunkt tror jeg bildet ville hevet seg betraktelig siden kirkegården bare blir en tynn strek i bildet som det er nå. Samt at du gikk litt nærmere. Etterbehandlingen av den mørkeblå himlen som går over i utbrent er ikke bra. Og det grå penselstrøket over fjellene helt til høyre? Utsnittet kan vel også diskuteres. Alt skjer i høyre 2/3 av bildet. Kanskje man skulle konsentrert seg om å fange dette og droppe ut den hvite benken som ikke tilfører noe i mine øyne.

Mvh TOmm
Olav V.

Hei.

Jeg er ikke enig Tomm Hansen. Jeg er enig i at himmelen beveger seg mot utbrent i høyre kant, men det legger jeg ikke så mye merke til, da det ikke er dette som fanger blikket mitt. Jeg er heller ikke enig i at alt skjer i høyre side av bildet. Jeg synes skyene som sniker seg inn og nedover mot kapellet fra venstre side er helt sentralt i bildet. Det gir sammen med de mørke fjellene og den mørke forgrunnen en dramatisk og litt dyster stemning for mitt vedkommende. Jeg synes i det hele bildet var ganske bra.
Birger J.

Takk for tilbakemeldinger, kan være enig i kritikken rundt kameraets standpunkt. At det tegner mot utbrent enkelte steder synes jeg bare blir tøft, siden det er en bevisst handling i etterbehanldingen. Det er heller ikke noe grått penselsstrøk vi ser til høyre i bildet men en mørkere sky, og at lyset faller annerledes der borte. Synes den hvite benken hører med som en del av kirkegården, samt at jeg neppe vil endre utsnitt da jeg er en fan av midtstilling.
Avsluttet .

Aaah så rått! Regner med at du har prøvd sh også, noe som falt i smak hos meg. Mektig.
Alexander L.

Faen, detta var virkelig ett blink skudd........Deilig stemning......

Xander
Thomas A.

Utrolig flott... Finner ikke noe bedre norske ord enn dette... kanskje legge om til svensk....
Peter C.

Jag var en runda upp till valmuseet och runt utmed Bleik -99 och kanske åkte förbi här men inget jag minns. Ligger det utmed kusten? Inte lika vackert ljus då som i den här bilden. Riktigt bra tryck i färgerna och vackert utsnitt. Hade du använt positiv film kanske du fått med lite mer av strukturen i molnen men det borde du väl få när du har så pass ''underexponerat'' som i nedre delen av bilden?
Birger J.

Takk for kommentar. Hehe...hadde jeg brukt film ville nok strukturen vært annerledes ja:)

Joda dette ligger mellom Bleik og Andenes, rett ved fjellene og ikke så veldig synlig. Har først hevet kontrastene og deretter hentet frem lys i bunnen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu