Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko 50 mm 1:2 Macro ED
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeRAW, ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1004
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_205598} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Helge L.
Herlig! Jeg har ikke sjangs til å se hva det er, får masse assosiasjoner til fisk, og en svær flyndre. Dette er et bilde jeg kan se lenge på!
mvh
Helge
Ivar B.
Ja dette er vel bokstavelig talt forfall:-) og som bilde synes jeg det fungerer utmerket. Stripa med rust nederst gir tyngde og balanserer bildet godt. Fargene tørr jeg ikke si så mye om (stoler ikke på den skjermen jeg sitter på nå), men det ser bra ut. Tror jeg ville ha kuttet litt øverst i bildet, synes den skruen helt øverst forstyrrer noe. Bra! Mvh Ivar.
ingebjørg fyrileiv g.
Takk for en fin kommentar i går! Det er i grunn fascinerende hvordan slike ting kan være så spennde som forografi..Herlige farger og en fin ''komposisjon''. Jeg er enig med Ivar ang.kutt av skrue. Savner kanskje litt kontrast! Men ikke mye.

hilsen ingebjørg
Henrik Eidem K.
Veldig stilig nesten-abstrakt motiv.

Jeg synes ikke det mangler kontrast, men jeg synes på sett og vis at motivet ser ut til å tippe i mot meg - som om det er vist opp ned. For meg fungerer bildet mye bedre om jeg flipper det vertikalt.

|-| e |\| r | K
Anne-Lise S.
Dette er stilig! Rust er GØY! :-) Liker fargegjengivelsen veldig godt, og malinga som ruller seg oppover. Ser skruehull og mønster i malingssølet. Hva er dette egentlig?

Anne-Lise
Bjørn H.
Et OK bilde, men et bilde som kanskje gjør seg best i en serie ... Tema over variasjoner.

På ''M I N'' skjerm kunne den nederste delen, d.v.s. det rødbrune brune partiet vært litt mer fremtredene/lysere (men det er det sikkert hos deg :)

Ellers hadde hele motivet tålt litt mer kontrast og fres ??

God kveld -

Bjørn.
Caroline M. S.
Tusen takk for kommentarer og forslag. :-)

Henrik: Prøvde ''vertikal flip'' og synes også det gjorde seg den veien, men så var det det at hovedgrunnen til at jeg i det hele tatt tok dette bildet var at jeg syntes det så ut som et landskap med brune fjell, blå himmel og skyer.

Anne Lise: Dette er litt av en vegg på Grønland i Oslo - en vegg med flassende maling, malingsøl og papirrester. Husker ikke helt om det var betong eller metall, men når jeg ser på bildet her tror jeg det var metall.

Helge: Jeg ser en fisk jeg også - i den mest lilla skyen der hvor papiret er krøllet. Også er det en liten dinosour med avkuttet hale nede til høyre i det blå feltet. He, he - kan se figurer her - akkurat som i ordentlige skyer.

Ivar, Ingebjørg og Bjørn: Tror jeg skal klone bort den øverste skruen - har ikke lyst å beskjære. Enig med dere i at det vil være bedre uten. Kanskje også klone bort den blå fliken ved siden av ''fjellene'' til høyre. Også enig i at det kunne vært mer kontrast her og når jeg ser det nå tror jeg også jeg skal prøve og få fram litt mer detaljer i ''fjellene''. Siden jeg ser så tydelig fjell, himmel og skyer her synes jeg bildet klarer seg godt på egenhånd, men det ville nok også gjort seg i serie. Spesielt hvis jeg klarte og finne flere landsskap på slitte Oslo-fasader.

Odd Tore S.
Det var ikke himmel, det var ikke en av dine speilinger i søledam, men lagvis med maling som flasser.
Det kunne vært en gammel bil, men du sier at det er det ikke. Uvesentlig uansett.
Gråheten står i stil med struktur og tilstand.
Kunne tenkt meg å ofre litt rust mot litt mer i topp, er nysgjerrig på avslutningen av det grå der. Eller kanskje er det at man blir nysgjerrig en hovedsak ved bildet.
Jeg ser ingen grunn til å fjerne rustne popnagler, de står i stil med resten og viser at her har man hoppet over gjerdet der det var lavest da man jobbet, og likevel ble det riv på nedturen.
Odd Tore
Inger-Lise S.
Hei! Et bilde jeg falt pladask for! Både fargene og strukturen gjør bildet:) Ville likt å sett det riktig stort!

Inger-Lise
Helge A.
Minner litt om jordkloden en gang i framtida kanskje. På midten har vi Nord-Amerika som har elga seg innpå Grønland i høyrekanten, og under Grønland ser vi Storbritania som har tatt seg en tur nordover.

Mvh Helge
Caroline M. S.
Takk for nye kommentarer. :-)

Odd Tore: Ja, du sier noe. Det er brå avkutting av toppen her. Jeg var så opptatt av å få med ''landskapet''/''fjellene'' at jeg glemte og følge med på ''skyene''.

Inger-Lise: Hyggelig at liker bildet.

Helge: He, he - et framtidskart. Det så jeg ikke, men jeg ser det nå. Det beste ''kartet'' jeg har sett på Dotten står Magnus Reneflot for. Ta en titt på dette: bilde nr. 96577. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu