Geir Zahl
Bildet inngår i albumet Konserter på Melkefabrikken -
Utstyr
  • Nikon Nikon D200
  • Nikon 50mm 1.4
  • Blenderf/1.8
  • FilmtypeISO 1000
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger540
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_207985} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
kristoffer C.

feeeett!!! dette likte jeg.. utrolig bra linje på mannen. bra utsnitt! Absolutt noe man kunne hatt på veggen.


Kristoffer
Stig Børre E.

Veldig stilig. Vinkelen på mannen gjør det lille ekstra. Kompen sitter som et skudd.
Valg av farger og siluettvirkningen er veldig vellykket. Bra!

StigB
Kai Frode G.

Hvordan han står å spiller på dette bildet er egentlig ganske karakteristisk for han tror jeg, det var derfor jeg likte posituren selv. Fargevalget er tatt av mannen som styrte lyset, jeg har i etterkant ikke gjort noe annet enn å justere litt levels.
Åsmund I.

Silhuetten her er knall! Liker også godt at det er detaljer i gitaren, ville blitt for mye svart hadde den og vært helt gjengrodd. Valget av rødt og svart gjør seg meget bra på dette bildet, så du får takke lysmannen for det. Litt usikker på det grå/svarte området i bakgrunnen bak hodet hans. Lurer på om det forstyrrer litt, samtidig som jeg muligens tror det kunne blitt for mye av det gode om alt hadde vært rødt...
Stilig bilde dette.

Mvh Åsmund
Hege J.

Tøft, Kai Frode!
Ganske annerledes enn landskapsbildene jeg viser for tiden.. Hehe.
Fin positur på gitaristen, som virker engasjert og konsentrert. Flott at han vises mer eller mindre i siluett, men samtidig så detaljert.
Skikkelig kuuule farger også! :-)

Mvh Hege
Kai Frode G.

Takk takk. Den teltstanga i taket har jeg tenkt litt på jeg også, men kom frem til at den ikke var ødeleggende for bildet. Heldigvis er den såpass lys at den ikke ødelegger siluetten.
Ingunn Jeanette M.

Herlig bilde og herlig positur på Hellraizeren! =) Elsker svart/rødt kontraster!
Oda Lystrup H.

dette var et veldig tøft konsertbilde!

Oda:)
Erlend T.

Wow, kult. Synes utsnittet er helt topp, og stemmninga er ikke noe å si på. Tommel opp!

Erlend Torp
Tone A.

Hei
Eit konsertbilde med rødtonane som gjer at det osar av energi. Flott positur på Geir Zahl og med skarpe detaljar rundt samstundes som det opplyst på gitaren slik at ein får med detaljane her og handa.
Gitaren ligg fint i diagonalen saman med nokre litt lysare felt med litt røff tekstur i den rødtona bakgrunnen som gjer så mykje for bildet.
Ein konstentrert gitarist som gir flott liv til bildet. Litt dumt med bjelken som går i høgde med hodet hans, men det kunne ikkje du gjera noko med. Men den digaonale stripa ved kneet kunne du ha klona bort.

Geir Zahl er frå Bryne og eg har hatt far hans på gymnaset i tysk og musikk. Og faren spela også gitar men ikkje elektrisk gitar. Eg var på 25 årsjubileum for gymnaset for 2 år sidan og då spela og song faren ennå, og han var så stolt av sonen sin.
Men eit bokmerke frå meg for dette friske konsertbildet med flotte detaljar og så fine kontrastar mellom svart-pg rødtonane.
:) Tone

Kai Frode G.

Takk for lang kommentar og morsom informasjon. Joda, bjelken i taket har bekymret meg, men jeg tror også bildet ville ha blitt noe tomt og flatt uten bjelken også, så jeg er egentlig glad den er der. Den stripen ved kneet kunne jeg kanskje ha fjernet ja.

Kai Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu