Steinkobbe
Bildet er tatt på Grasøyene utenfor Runde.
Utstyr
  • Canon 300D
  • Canon EF300 L4, 1,4x converter
  • Brennvidde430mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_215122} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Carsten A.

Endel for langt hold til at dette blir så bra. Antakelig temmelig kraftig utsnitt, noe bildekvaliteten lider under. Sjenerende konturer, er vel fra for heftig oppskarping.

Det er ikke lett å komme på brukbart hold her, strengt tatt er det vel ikke engang lov, etter det jeg vet.

MVH CA

Stein Eric S.

Takk for rask tilbakemelding.
Bildet er tatt under helt lovelige omstendigheter mht avstand:-)
Ellers er bildet beskåret kun i under- og overkant, men er som du antyder kanskje skarpet opp mer enn hva som strengt tatt ville være nødvendig. Ellers så var det litt vanskelige lysforhold, synes jeg, men det kanskje vanskeligste var å holde seg stødig pga bølgene.

Mvh
Stein Eric
Carsten A.

Opptak fra båt med 420mm brennvidde og 1/400 sek. er nok forklaringen på noe for svak detaljgjengivelse, under sånne forhold kan selv 1/1600 sek bli for lang eksp.tid. Og med vanskelige lysforhold (grått) bli det langt på vei håpløst å lage noe som er veldig bra på dette stedet.

Jeg mente ikke å antyde at du hadde vært ulovlig nær - i slike tilfeller er det jo vanlig å anbefale ''gå nærmere'' eller ''du skulle vært nærmere'' el. lign, det var nettopp fordi jeg har vært der selv at jeg pekte på at det var vanskelig å komme så nær som fotografisk ønskelig.

MVH CA
Geir Helge S.

Så vidt jeg kan huske fra bildene jeg såg på kaneraet ditt er vel ikke dette et kraftig utsnitt. Jeg er derfor litt overrasket over bildekvaliteten som ikke er så veldig bra. Mistenker at det har gått litt for fort i svingene under RAW-konverteringen.
Bildet er en bra miljøskildring, men skiller seg ikke ut som et blinkskudd slik som enkelte av hegrebildene dine. Skulle gjerne kommet såpass nært sel selv en gang.

Geir
Stein Eric S.

Takk igjen for tilbakemeldinger:-), og spesielt til CA at du tok turen innom igjen. Når jeg er innom og ser på dine bilder skjønner jeg godt hva du mener. Mange inponerende flotte bilder.

Geir: Det er mulig jeg kan hente noe mer ut av bildet med litt kyndig veiledning, men bildet bærer nok, som CA sier, preg av at det var for lite lys, for lang avstand og en svært urolig sjø.

Likevel, det er mitt første selbilde:-)

Stein Eric
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu