American beauty
Oh, it´s a classic!
Gjorde seg med litt sepia mm....
Bildet inngår i albumet Small steps... - Såvidt begynt å redigere litt i photoshop.
Utstyr
  • 350D
  • kit-linsa
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger557
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_217475} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Christian H.

Veldig fin vinkel du har tatt dette på. Gjorde seg med sepia ja. Det laget en veldig god stemning i bildet. Hvis det er noe å utsette på, så må det være skarpheten. Jeg ville prøvd litt unsharp mask.
Stig Håvard D.

Veldig behagelig bilde og motiv. Liker at et bilde kan bli så bra med så moderat bruk av farger. Det handler om å begrense seg, og vite hva en vil.
kåre l.

Har vært inne å kikket på dette bildet noen ganger nu, å endelig skjønner jeg hvorfor jeg liker bildet. :-)
50'talls-plakat tenker jeg. En slik som en kunne forsiktig ta ut av magasinet å henge opp på veggen.
Tøft :-)
Camilla S.

Heisann

Artig bil med fine former, liker valg av fargetoner.
Savner noe mer skarphet, helst helt fremme på bilen, ellers så er vinkel og utsnitt ok.

-Camilla
Espen A.

Dette er vel en rundt 42` Ford s10 Stepside, shortbox ? Må nok ned på tidlig 40-tallet for å finne disse med lyktene intigrert i skjermene og den fronten. Hadde vært artig å visst! Nydelig bil uansett. Jeg synes bildet er greit, men litt usikker på effekten på brushen du har brukt. Kan se ut som colordodge / burn eller noe. Den har vel brå overgang til bakgrunnen enkelte plasser. Ellers er dempingen av farger godt gjort. Vet ikke om du har brukt stativ, men bilen framtrer som litt uskarp. Ser du har kit-linsa, å den vet jeg av erfaring sørger for at de fleste bildene blir det. Men med høyt tall på blender, lengre lukkertid og lite ISO burde det være mulig å få det skarpt endog. Så fremt du har stativ tilgjengelig da. Ellers godt plassering, utsnitt og komposisjon i det heletatt. Keep on truck`n!

Mvh
Espen Amdahl
Odd Tore S.

Klassisk, ja, tonet OK, men kromen på panseret burde vært skikkelig skarp.
Gitt at støtfangeren og resten av bilen er skarpere, tror jeg at du har softet/bluret etterpå, eller klippet og limt litt, ref. bakgrunnen.
Ford V8 hadde integrerte lykter fra 1937. Den grillen du har vist her kom DeLuxe versjonen av personbilen i 1939, men med rustsfrie spiler. I 1940 kom sealed beam lykter med den typen innramming som du har vist her.
Hvilket år pick-upen fikk denne fronten vet jeg ikke, men den hadde den i alle fall i 1941, men ikke i 1944 etter det jeg mener å vite.
Jeg er ikke enig i kommentaren over om kit-linsa, problemene med den er først og fremst hjørnene på vidvinkel og full blenderåpning, noe uskarp og med nok purple fringing. Nedblendet er den etter min erfaring skarp nok. Men det kommer jo også an på hva du ønsket å oppnå med PS-jobben.
Odd Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu