Mektige Lofoten
Bildet inngår i albumet Lofoten - Seks gutter på tur i Lofoten
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger643
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_222715} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Kenneth K.

Dette likte jeg veldig godt. Med den klare fine brufargen på stranda. Og den fine fargen på havet og i fjellet. Klart og fint. Den personen der hadde jeg nok satt i det gyllende snitt.Brukte du høy iso? Sanda var litt kornete.

mvh Kenneth
Avsluttet .

Dette var flott,nydelige farger,mektige fjell og dramatiske skyer,hva mer kan man ønske seg?Topp:-)
Hilsen Tone!
silje s.

Utrolig pent bilde. Er egentlig ikke så fan av sjø, fjell og landskapbilder. Synes det fort kan bli kjedelig, men dette var alt annet enn kjedelig. Fine farger på sjøen og sanden. Fin kontrast mellom de ''sinte'' skyene og fjellet, og den ''snille'' sjøen og sanden. Personen på bildet var det lille ekstra.
John Andre A.

veldig flott landskap her! gode farger!
har ikke så mye annet fornuftig å melde på morgenkvisten----:-)
John
Ingunn S.

Virkelig et mektig landskap, noe som blir fremhevet av personen på stranden. Flotte fargekombinasjoner har du også. Synes den våte, speilblanke sanden var veldig lekker i komposisjonen.

Mvh IngunnS:)
Nina E.

Veldig lekkert bilde med flotte farger og kontraster. Bra med personene som speiler seg, -det gir perspektiv til bildet. Flott med brunfargen på stranda i kontrast til hav, himmel og fjell. Et mektig skue. Vakkert, dramatisk og meget severdig. Mvh ne
Arne M.

Dette bildet er en flott illustrasjon på Lofoten. Mange mektige elementer og flotte kontraster. Skinnet i vannspeilet og fargene på stranden og havet er flotte.

- Arne
Ellen Therese R.

'Sanda var litt kornete'' - ordspill (lol)?
Ser korningen i himmelen også, det forstyrrer litt. Men fargene er virkelig flotte. komposisjonen fungerer.
Hilsen Ellen
Morten N.

Hei Magnus! Sykt stilig bilde! Men jeg ville ha bedt personen flyttet seg litt mer til venstre, slik at den lyse delen av vannet på en måte blir delt opp i to like store ''biter''..Men veldig bra komp. og fargekombinasjon!

-MorteN
Magnus W.

Tusen takk for alle kommentarer :)

Dette er faktisk iso 100, men originalbildet er ganske mye gråere enn dette, så at det er litt støy skyldes at jeg har dratt på litt mye i photoshop.

Sånn komposisjonsmessig, så er jeg enig i at personen kunne/burde stått litt lenger til venstre. Ut i fra det bildet jeg hadde(altså dette), så har jeg heller valgt å ta med mer av landskapet rundt, framfor å beskjære det slik at personen havner mer i det gylne snitt.
Sverre E.

Veldig fint! Og mektig er det.
Det er faktisk fra favorittstedet mitt:-)
Bunesstranda.
Men jeg har bare opplevd stedet i godt vær. bilde nr. 252697

mvh
Sverre E
Ola G.

woow:D nydelikt bilde Magnus:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu