Just cruising
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-07 03:39:40
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon S70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger318
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Sverre H. S.

tjempekuult!
god dybde
tror bildet ville fungert enda bedre i breddeformat
ville passet til cruising-bevegelsen og dyrets form
Sigve T.

Veldig fint!
Synes loddrett passa bra, med både dykker og skilpadde kikker/på vei inn mot kamera+at det er en dykker og skilpadde i bakgrunnen. Mye aktivitet.
Også fine farger!

Sigve.
Lars G.

Hei, Fint at andre leverer undervannsbilder og. Skilpadda kom bra frem, uten snøstorm fra blitzen. Komposisjonen er helt ok. Tror ikke det skader bildet at den er kutta litt. Synd med dykkeren i bakgrunnen, roter litt til, men det er ikke lett å ha kontroll på slikt når flere dykker sammen.
Totalt bra bilde, men kan forbedres i bildebehandlingen.
Litt kloning i photoshop for å fjerne litt partikler, spesielt foran dykkeren ville heva bildet. Kanskje litt fargejustering, litt for grønt for et tropebilde.

Ser ut som det er skilpadder i fleng, en i bakgrunnen også. Sipadan?
Mvh Lars
Runar F.

Takk for gode kommentarer! Enig i at bildet kan jobbes litt mer med i photoshop for å forbedre partikler og farge, det blir nok gjort!
Det blir fort veldig vanskelg å få det perfekte utsnittet av en litt småskremt skilpadde, men synes selv at dette ble ganske bra. Litt dumt med dykkeren i bakgrunnen, og dykkeren i forgrunnen kunne med fordel posert bedre eller ikke vært der i det hele tatt synes jeg selv.

Ikke så veldig galt tippet med Sipadan, bildet er tatt ved Tioman :)

Runar
Stefan Olaf S.

Godt jobbet Runar! Dette falt i smak tvert, minnet meg om et bilde å på et dykkeblad jeg så på 80tallet. Er enig med Sigve at loddrett passet på dette bilde utifra forklaringen. Ellers synes jeg at den øverste dykkeren passet fint til bilde, men den andre stjeler unødvengid oppmerksomhet.
Mvh Stefan
Helge L.

Hei Runar!

Eg bøyer meg i støvet, eller mangel på støv kanskje :) På den oppdaterte versjonen har litt detaljer frå havbunnen forsvunne, men eg trur ikkje det er dumt.

Helge
Lars G.

Versjon 2 var bedre ja. Tioman, var der en tur. Så også skilpadder, men var generelt skuffa over dykkeopplegget. Stressa divemaster med altfor mange dykkere. Tok 2 dykk og stakk. Var egentlig ikke en dykketur uansett, langhelg borte fra jobb i Singapore. Mvh Lars
Runar F.

Hei igjen!
Lars: Vi har nok en totalt forskjellig oppfatning av dykkingen på Tioman. Har aldri opplevd bedre sørvis på noen plass. Avslappet steming (til Asiater å være), og vi fikk all den frihet vi ville til å velge dykketeder. På mange av dykkene var det kun meg og min buddy som dykket, så det var helt perfekt. På dette dykket var vi 4 personer, så det var jo utpågjort at han ene skulle havne bak der..
Lars G.

Hei igjen! Det er nok jeg som er bortskjemt da. Men avslappa til asiater å være... Hvor møtte du stressa asiater??????
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu