På fars fang
Jeg reflekterer over et minne om fars fang. Fornøyd er jeg nok, men det ble for sjelden.
Bildet inngår i albumet Fra barn til nesten voksen - Jeg reflekterer over min egen oppvekst.
Utstyr
  • Canon 5d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_228872} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Ole Martin H.

Det blir altfor forstyrrende med ett så stort bilde som blender inn over.
NOE burde ihvertfall være fast på bilde for at det skal funke.
Men ideen er jo fin :)
Trygve S.

Jeg gikk en gang på kurs, som forsker, der vi lærte å gi kommentarer. Si noe positivt først, kritikk skal være konkret og gjerne fulgt av ideer til bedring. Jeg vet ikke om det bare er meg som ikke skjønner hva ''blender innover'' betyr. Mener du med det at det var for lyst i midten??
Uansett tar jeg i mot alle kommentarer med takk, men jeg lærte ikke så mye av din. Desverre. Men den var bedre enn de som bare sier - dette bildet likte jeg ikke.
Så en forklaring på hva du mener hadde vært fint og et forslag til forbedring.
Mvh
Trygve
Gunnar K.

Liker ideen, med å bruke bildet som et tilbakeblikk på tider som har vært. Det blir imidlertid litt rotete. Vet ikke helt hvordan du har satt sammen bildet, men det virker som det er to bilder som er lagt over hverandre. I bakgrunnen et svart-hvitt bilde med et farvebilde over. Dette gir et bilde med mange detaljer. Jeg ville prøvd å skille ut ansiktet på farvebildet slik at det kun er ansiktet som blir lagt oppå svart-hvitt bildet. Da får du sortert ut en del detaljer som jeg synes er forstyrrende. Jeg tror også det ville blitt bedre hvis ikke ansiktet med farver og ansiktet til guttungen hadde ligget over hverandre. Nå blir det litt forstyrrende i et bilde som jeg synes bør være rolig og til ettertanke. Mvh Gunnar.
Sverre H. S.

Jeg forstår disse bildene som to-lagsbilder, hvor hele poenget er at to lag skal ligge oppå hverandre, og _leses_ oppå hverandre, som to, ikke som ett. Dette kjøper jeg, og synes er spennende! Samtidig har jeg en liten diskusjon med meg selv om det ikke går an å tilpasse lagene sterkere til hverandre. Kanskje, men hvis f.eks. ansiktene skulle fjernes fra hverandre, tror jeg litt av konseptet faller bort, og jeg ville faktisk vært mindre begeistret. Imidlertid er jeg enig med Gunnar Kjærstad at å isolere bort miljøet rundt nåtidsansiktet kunne vært et poeng, altså å fjerne bøkene. Bøkene er så fremtredende at de kanskje bør ha noe med bildets refleksjon å gjøre om de er med i bildet.
Trygve S.

Helt riktig at det er to bilder som er lagt ganske rett oppå hverandre, men ikke helt tilfeldig. Jeg har en god del slike bilder, fra barndommen og fra nåtid og så har jeg prøvd å velge ut de som passer best sammen.
Men jeg er helt enig i at det må jobbes for å få vekk detaljer og få frem det viktigste. Dette er et langsiktig prosjekt. Jeg har ca 60 bilder i alt og jobber også med tilhørende tekster. Noe av dette har jeg lagt ut på min blogg (doublemethaphor.blogspot.com). Kanskje det blir en bok en gang.
I forhold til foto.no ønsker jeg nettopp slike kommentarer som det dere nå har kommet med. Så jeg kommer til å prøve igjen, og igjen---
Takk for interessen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu