Bolkesjø en oktoberkveld
Bildet inngår i albumet Natur -
Utstyr
  • 1 D MK II
  • 24-105 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger527
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230328} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tom A. T.
Voldsomt tåkehav du har hatt å botre deg med. De høstgule fargene i lia og på himmelen, som også rekflekterer noe av fargen i tåka, syntes jeg er med på å gjøre bildet både pent og delikat. Treet i forgrunnen er jeg noe usikker på. Det skaper både dybde, perspektiv og et holdepunkt, men samtidig så forstyrrer det også en del. Tror faktisk jeg ville foretrukket bildet uten. I mine øyne er trærne nede i lia forgrunn god nok.
Ellers må jeg si det er riktig så gledelig å se bilder fra deg igjen.
mvh Tom T
Henrik Eidem K.
Det gjorde seg virkelig med høstfarger her ja.

Jeg tror jeg er enig i Tom ang treet, men helt sikker er jeg ikke. Det hadde nok muligens blitt mer ro i bildet uten. Frem med motorsagen og prøv! ;-)

Tåke er vakkert - liten tvil om annet.


|-| e |\| r | K
Njål D.
Dette var tøft. Jeg synes selv at tåke er veldig stilig å ta bilde av. Jeg synes kanskje horisonten ser ut til å være litt skjev, men det er mulig det bare er meg. Jegville heller ikke hatt med det treet i fremgrunnen. Jeg ville gått litt til siden og heller fått med meg hele tåkehavet...

Men igjen, jeg synes dette var et ufattelig stilig bilde likevel, det skal du ha...
monica p.
Hallo Reidun.
Synes treet skal være der jeg, det gir bildet litt dimensjoner å forholde seg til, farvene er nydelige og helt klart slik høsten skal være, full av flotte farver.
Er dette utsikten fra verandaen din eller???
I så fall er du veldig heldig.
Mvh Monica:o)
Fred S.
Det treet er plassert stikk i mot alle komp.messige ''regler'', likevel oppfatter jeg det som en sentral og viktig del av komposisjonen her, uten at jeg helt vet hvorfor. Jeg bare liker det i denne settingen, og vil heller ha det med enn å være det foruten. Den høstfargete skogen og de blånende fjellene i bakgrunnen er også elementer som gjør at jeg synes bildet ganske enkelt er flott, og den jevne, fine eksponeringen av selve tåkehavet er utført med stø hånd.

vh fred
Steinulf L.
Har litt problemer med å fordøye treet ditt. Jeg har også sans for noe som 'liver opp' komposisjonen. Imidlertid synes jeg resten av bildet greier seg godt på egenhånd, og hadde nok foretrukket at treet ikke var der. Ellers en flott høststemning du viser oss her, med et fantastisk lys.
Reidun G.
Takk for tilbakemeldingene.
Ja, jeg har klødd meg litt i hodet om bruk av treet eller ikke. Kom tilslutt frem til at treet gir en ytterligere dybde og at jeg til nød kan bruke vektstangprinsippet med treet i forgrunnen og 3 rader med fjell i bakkant på motsatt side.

mvh
Reidun
Ann F.
Jeg hører til i treets fanclub, til tross for alle regler det strider mot. Treet gir dybde og forankring og størrelsesforhold og er bokstavelig talt noe å holde seg fast i foran stupet ned i tåka.

Synes du kan være bekjent av dette.

Mvh Ann
Kenneth K.
Meget vakkert bilde med høstfarger. Fin dybde i bilde her. Jeg syns det treet i forgrunnen sto bra der. Den tåka gjorde seg. Fin stemning her.

mvh Kenneth
Kristoffer Ø.
Hei:)
Hvis jeg som er uerfaren og ikke har full kontroll på alle regler, skal vurdere dette bildet synes jo jeg treet gjør dette bildet litt ekstra originalt!
Derfor ville jeg beholdt det;)

Synes bildet var spennende å se på jeg:)

Kristoffer
Kjell Sigurd S.
Lekkert tåkelandskap. Treet står litt i veien for meg, da mest fordi det ''kun'' er en stamme. Et helt tre litt lenger unna hadde vært et bedre alternativ. Ellers synes jeg fargene i bildet er flotte. Fjellet i silhuett der bak med himmelske farger er meget vakkert. Godt nytt år.

Kjell S
Jan-Eilert P.
Dette liker jeg godt. Jeg er ikke plaget av trestammen. Den skaper dybde.

Meget pent.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu