Drister meg til å legge ut enda et barneportrett... :) Håper dere ikke er kjempelei av dem. . .
Er litt spent på hva dere synes om lys,utsnitt,uttrykk ...
Kom gjerne med råd og tips til event. forbedringer! :)
Bildet inngår i albumet --- Barn --- -
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • canon 28-135 mm f/3.5-5.6 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. Kun vinduslys!
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger1070
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234527} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (37)
Øystein V.
Hei!
Ett utrolig flott bilde. Synes det var litt dumt med refleksen i øynene på barnet, hadde vært stilig om de var helt mørke! (Kanskje du kunne fikset det i Photoshop!?) Blikket og fargene var forresten svært gode.

Mvh Øystein..
Rune S.
Nydelig portrett av en liten tøffing! Fin komposisjon og flotte toner.Tøfft hvordan han holder armene og det fine blikket. Enig med Øystein når det gjelder speilbildene i øynene. Kan se både kameraet, stativet og vinduet i øynene:-)For det er vel en gutt?

Mvh
Rune S
Kai Frode G.
Barneportrettene dine er så gode at jeg tåler å se en del av de :)
Mye personlighet i dette bildet også.

Mvh
Kai Frode
Camilla S.
Heisann

Helt herlig, du har virkelig roen på barneportrett.
Dette var helt fantastisk, flott blikk du har fanget opp på denne krabaten.
Liker måten armene er knyttet sammen.
Kan være min skjerm; men jeg synes bildet har en anelse grønnstikk?
Ellers god skarphet og godt utsnitt.

-Camilla
Stine J.
Utsnitt, uttrykk og toner er helt flott, igjen! Skal jeg pirke på noe, må det være at det er litt mye reflekser i øynene denne gang (men som sagt; det blir pirk). Helt flott!

mvh Stine
Wenche J.
Hei Brita. Dette er et aldeles nydelig barneportrett. Perfekt timing. Refleksene i oeynene er nevnt:) Har sett paa de andre bildene dine og jeg gleder meg til flere av portrettene dine.
Mvh Wenche
Ronny U.
Hallo, Virkelig nydelig portrett, har ikke mer å tillegge til det, sjekket ut noen av de andre portrettene også likte de veldig godt også. jeg lurer på rammebruken din, blir ikke bildene ekstra trange på den måten, synes du har så stramt og fint utsnitt og øyekontakt med modellen allikevel. Hilsen Ronny
Steinar Dahlen V.
Eit nydelig barneportret.. einaste eg vil sette en liten pekefinger på er at det blei litt for lys bakgrunn. Artig at man kunne sjå både deg og vinduet i augene , det kan øydelegge litt...

Helsings

Steinar
Brita Helen E.
Hei,og tusen takk til alle for kommentarer og tips til forbedring! Setter stor pris på det. Ang. refleksen i øynene så visste jeg at det kom til å bli påpekt,men valgte og legge det ut slik likevel siden det er nettopp det som er en av tingene jeg liker best ved bildet. Synes di store refleksene gir øynene ekstra liv. Men smaken er som baken... :-) Skjønner hva dere mener og skal prøve og fikse på det. Blir det bra så legger jeg ut en ny versjon.
Ang. hvit bakgrunn,så er den gjort så lys med vilje fordi jeg ville framheve barnet. Har bare visket ut litt av bakgrunnen som i utg.pkt var nesten helt hvit,samt visket ut litt på teppet som var tullet rundt ham. Synes det ble for dominerende slik det først var.

Camilla: Hmm,,jeg ser ingen grønnstikk på min skjerm,men skal ikke si at det ikke finnes i bildet likevel.... :) ... det kan variere fra skjerm til skjerm. Skal se på det litt senere..

Ronny: Bildeutsnittet blir jo det samme med ramme,men det føles kanskje som at bildet blir trangere med ramme rundt. Vet ikke,,usikker på hva du mener...? Det er iallefall en standardramme jeg bruker på bildene mine.

Takk igjen!! :)

Mvh Brita...
Bergliot E.
Fantastisk flott portrett som går rett hjem hos meg. Liker det litt småskeptiske uttrykket og det at du har fått bakgrunnen så lys. At bakgrunnen ikke har forstyrrende effekt syns jeg fremhever portrettet. Ekstra pluss for at du har utnyttet dagslyset og fått det fine mønstret av vindusglassene, som bidra til å skape et ekstra liv i øynene. BRA !!!

Bergliot:)
Petter F.
Jeg liker bildet slik det er, og gjenskinnet i øynene reflekterer jo det som babyen ser.... Interessant og originalt!
Ronny U.
heisann, ja, jeg tenkte på det rent visuelle med å bruke ramme som du gjør med sort bakgrunn, forandrer bildet seg med hvit bakgrunn?. Ronny
Knut H.
Hei Brita Helen
Den rene fine bakrunnen fremhever barnet
på en fin måte.Uttrykket-blikket måten den
favner seg selv gir et ekte barneutrykk
som i S/V gir en annen mening/dybde enn
i farger.Håper du forsatt serverer portretter
til oss for de er lærerikt og se hva du gjør.
Hilsen Knut
Anne Lene B.
Hei Brita Helen
Nydelig portrett fra deg igjen!! De er så naturlige og fine og har en egen ro og utstråling!! Fin positur og etterbehandling for å fremheve dette og jeg liker livet i øynene!! Jeg ser at du er medlem av Svolvær fotoklubb, er det mulig å melde seg inn der, har dere en egen side? Jeg bor i Stamsund frem til Juli.

Lofothilsen fra Anne Lene
Eivind B.
'Den lille tankefulle'' ! Et utrolig fengslende uttrykk du har fanget. Sitter bare og gaper her foran skjermen. Øynene er hypnotiske. En kan lure på hvilke spørsmål som fins der inne. Enig med deg at refleksene skaper ekstra liv. Igjen har jeg stor sans for den svake farvetoningen i portrettene dine som gir den varme finishen. Kan jeg spørre hvordan du lager den? Igjen, virkelig bra dette! Mvh Eivind
Viggo Strand K.
Utrolig spesielt utrykk i dette herlige barnebildet. Liten trassig guttetass som slett ikke vil ha noe mer fotografering. Refleksene i øynene skjemmer desverre. Klarer du å få bort dette så blir bildet helt topp.

Viggo
Viggo Strand K.
.........nei, jeg blir slettes ikke lei av dine portretter. Bare fortsett. Veldig artig å følge med på bildene dine.

Viggo
Peter W.
Du får till en mycket bra känsla i dina porträtt tycker jag! Gillar tonen, ljussättningen och den enkla kompositionen. Mycket snyggt genomfört detta.

Mvh Peter
Brita Helen E.
Tusen takk til dere siste for kommentarene! :) Blir såÅåå glad!!
Ser det er delte meninger ang. refleksene i øynene. Jeg har prøvd og minsket dem litt,men resultatet ble ikke så veldig bra akkurat,, hehe! Øynene fikk et ''dødt'' uttrykk synes jeg. Men skal prøve og jobbe videre med det når jeg får mere tid. Får jeg det bedre til da,så legger jeg ut en ny versjon!

Knud H. : Jeg har 100-vis av barneportretter,så det dukker nok opp flere her etterhvert! Men jeg skal ikke trette dere med å bare legge ut slike bilder,såe,, hehe!

Eivind B-S: Den svake fargetoningen jeg bruker er veldig lett og få til! :) Jeg gjør om bildet til s/hv i Gradient Map -PS. Videre bruker jeg Curves, der jeg drar litt opp i kurven for rød,og litt ned i kurven for blå! Det gir denne varme,lett brune fargetonen. Det finnes garantert veldig mange andre måter og gjøre det på,men det er så enkelt jeg gjør det iallefall! :) Tilslutt legger jeg litt kontrast på bildet for å få litt ekstra smell i det! ;)

Takk igjen for alle tips og tilbakemeldinger! SÅ inspirerende og hyggelig!

Mvh Brita...
Odd E. k.
Hei Brita Helen!

En barsk liten tass som virker noe utolmodig på en noe perfeksjonistisk fotograf. Fin skarphet som fremmer fine detaljer i huden til barnet. Uttrykket er flott der den griper godt om seg med det flotte heklateppet som bestemor har strevet med. Muligens er reflekseni øynene noe for dominerende. Uansett et flott fanget portrett Brita Helen!

Mvh

Odd E.
Tommy-Asle S.
Hei Brita!

Et flott og portrett. Du formidler modellens ærelige uttrykk på en god måte. Refleksene i øynene kan diskuteres, men jeg synes de fungerer godt her og gir liv til modellen. Usnittet er det ingenting å si på, og du har en varm og fin fargetone på bildet.
Du har godt tak på dine barnemodeller :)
Knut-Inge J.
Førsteklasses barneportrett!!
Oddvar T.
Jeg har lyst til å kommentere bildet du har lagt ut av deg selv. Siden det ikke kan kommenteres noe annet sted, gjør jeg det her. Det har en uvanlig varm og fin utstråling. Tett og fint beskåret, og flott lys.
Babyen er forøvrig veldig fin. Jeg har bare litt problemer med å få kontakt med ham pga refleksene i øynene.
Inger-Lise S.
Et meget bra barneportrett,Brita! Dette kan du:) Fint utsnitt, herlig uttrykk og lekkert hvordan teppet og bakgrunnen glir fint over i hverandre.Teknisk godt:)

Inger-Lise
Arild P.
Ett kjempflott barnepotrett.

Det eneste jeg ikke likte var refleksen i øynene.

Dette med potretter kan du!

Arild
Per Harald O.
Nydelig og varmt barneportrett!
Vel mye refleks! Kan kansje dempe litt i Photoshop?
Brita Helen E.
Hei!
Takker så meget for de siste kommentarer! Utrolig hyggelig!!
Døgnet har dessverre ikke hatt nok timer for meg den siste uken,så det har blitt lite tid til både foto.no og bildebehandling! Skal prøve en gang til når jeg får tid. ang. redusering av refleksene i øynene.

Takk igjen!

Mvh Brita...
Anne-Grethe S.
Hei Brita

Det er vel plass til ein kommentar til....:-)
Bøyer meg i støvet for dette her. Meget vellykka, synest eg. Reknar med det henger på ein vegg ein plass.
Refleksane er nevnt. Kanskje du kan ordne litt på det i PS

Mvh
Anne-Grethe
Jacob V.
Hei

Det meste er vel nevnt her, så jeg legger til at det var utrolig bra :)


-Jacob
Mads B.
Hei! Det meste er sagt, men jeg henger meg på den fine kritikken. Skarpt og fint, med et våkent blikk på den vesle.
Mvh Mads B.
Arne S.
Et nurkeportrett som hever seg godt over familiealbumet.

:)
Anna Rosa L.
Kjempeflotte øyne og et tenkende uttrykk!
Du tar bra bilder!
-rosa-
Brita Helen E.
Takker så masse til dere siste for fine kommentarer! :)
Det gleder meg såå...

Mvh Brita...
Ingunn S.
Hei!
For et nydelig barneportrett!!! Liker den lyse bakgrunnen og babyteppet som er softet ytterst, det gir hele bildet et drømmende preg. Liker måten nurket hviler hodet på de lubne armene. Den har også et veldig fint uttrykk i ansiktet, og blikket i øynene som ser ut som de rommer all verdens visdom...slik baby øyne ofte gjør. Nydelige fargetoner også:-)

Hilsen IngunnS:)
Ivar B.
Virkelig bra barneportrett. Toner og lyssetting er prima. Refleksene er flotte synes jeg. Mvh Ivar.
maria m.
Flott bilde! ser så tankefull ut.. Misunnelig på resultatet ja! Virkelig noe å være stolt av!

Maria
Nina Elisabeth B.
Dette var herlig, nydelig barnebilde. :)

anbefaling fra meg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu