Never forget
Besøkte Auschwitz i jula, og det var en utrolig sterk opplevelse. Det er et minnesmerke alle burde besøke.

Jeg er fornøyd med bildet, men ikke med turistene på høyre side. Skal redigere de vekk senere. Var umulig å ikke få med noen på bildet for det var så mange der.
Utstyr
  • Canon 350D
  • Kit Linsa
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger492
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_234886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
kine p.

Jeg fikk en uhyggelig følelse av bildet før det en gang gikk opp for meg hva det var du hadde tatt bilde av. Jeg vet ikke om det er grunnet dine kameraferdigheter eller om det er stedet i seg selv. Kanskje en kombinasjon. Uansett bra komponert. Den uhyggelige stemningen er absolutt fanget.
Ville også fjernet turistene, selv om jeg ikke la merke til dem før du nevnte det.

mvh Kine
Brita Helen E.

Hei!
Besøkte Auschwitz selv for tre år siden. Glemmer aldri den uhyggelige stemningen det var overalt der. For en ufattelig skjebne. Huff!!
Over til bildet: Synes du har fått til et fint dokumentasjonsbilde her. S/hv forsterker den ekle stemningen her. Turistene er nevnt. Ellers synes jeg kanske ''Arbeit macht frei'' kom litt bort her med bygningene som bakgrunn. Kanskje en lavere bildevinkel hadde fått himmelen som bakgrunn og dermed fått teksten bedre frem? Har nesten et identisk bilde selv skjønner du,der jeg prøvde på nettopp det! Men du er jo ikke der lenger og bildet er tatt så alt i alt ble dette et bra bilde! :)

Mvh Brita...
Joakim R.

Takk for kommentarer begge to. Turistene skal vel gå greit å fjerne, men det får bli når jeg har tid. Jeg synes egentlig ikke at skiltet kom bort imot bakgrunnen, og føler at det ble som jeg ønsket. Kunne vært artig å se resultatet du fikk Brita.
Joakim R.

Takk for kommentarer begge to. Turistene skal vel gå greit å fjerne, men det får bli når jeg har tid. Jeg synes egentlig ikke at skiltet kom bort imot bakgrunnen, og føler at det ble som jeg ønsket. Kunne vært artig å se resultatet du fikk Brita.
tom k.

Hei Jokke.

Et godt dokumentasjonsbilde som Brita nevner. Var der nede selv i sommer å har en del bilder derifra, har hele serien min i s\v jeg også.
Syns ''Arbeit macht frei'' teksten ble bra som den er.
MVH

-TK
Avsluttet .

Jeg var der i fjor høst, og ville ta noe lignende bildet selv.
Måtte bare gi opp, da det var konstant folk foran porten der.
Hva har du gjort ? ventet eller jagd vekk folk.

Synes bildet ble veldig bra
Joakim R.

Jeg ventet og ventet. Vi jagde også bort et par spanjoler for å få det til. Var der sammen med en amerikansk fotgraf, og vi stilte oss opp med stativer og hele pakka. Turistene stoppet opp og gikk til side heldigvis.
Morten H S.

bra bilde, godt komponert. Har selv vært der men fikk ikke tatt et så godt bilde av porten det var så mye folk der. Har lagt ut noen bilder fra leieren.
Oda H.

Fint dokumentarbilde. Svart/kvitt fungerer veldig bra. Ka med å gi bildet meir støy/korn?
Ev. og vignettering (mørke hjørner)

Oda
Joakim R.

Jeg har lagt på både støy og vignettering, men kanskje ikke nok. Skjermen min er jo ikke av de beste, kanskje det som gjør at jeg er mer forsiktig med effektene.....kan fort se for mørkt ut.
Svein-Magne T.

Flott bilde av et alvorlig tema!

Har selv vært der to ganger men klarte ikke å få et så flott bilde av dette motivet som du har klart. Turister er et problem på slike steder ift fotografering.

Har selv lagd et fotoalbum med bilder;
http://www.tunliweb.no/SM/alb_auschwitz.htm

Denne historien må vi ikke glemme!

Svein-Magne Tunli
www.tunliweb.no
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu