Drister meg til å legge ut et helt annerledes type bilde enn mitt forrige. Bildet er tatt på samme sted/tid. Hva synes dere? Er litt usikker på dette bildet,så her håper jeg dere kan gi meg tilbakemeldinger,ris som ros;)
Bildet inngår i albumet --- Kunst i blåtimen --- -
Utstyr
  • Canon eos 30D
  • Canon 28-135 mm f/3.5-5-6
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger878
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_240420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Rune S.
Nydelig komposisjon i blått og grønt og flotte teksturer. Fin balanse i mellom fargene og formene. Skulle gjerne kommet med noen råd, men finner ikke noe å utsette på bildet. Bra sett og jobba!

Mvh
Rune S
Kjell G.
Jeg er antagelig litt konvensjonell. Jeg må ha ett skarpt punkt å feste blikket på. Et sted i bildet som trekker det søkende blikk til seg.

Når dét er sagt, må også sies at jeg synes dette er et spennende bilde med utsøkt fargesammensetning og flott komposisjon!

mvh kjellg
Kjetil D.
Herlig fargekombinasjon her altså. Virkelig.
Stig Børre E.
Delikat. Flotte fargekombinasjoner og et velvalgt utsnitt.
Dekorativt.

StigB
Inger-Lise S.
Nydelig igjen Brita! Og disse farger,da:) Fine nyanser,herlig struktur.
Meget bra!

IngerLise
Eivind B.
Spesielle farvesammensetninger og grove teksturer gjør dette til en tiltalende naturabstrakt. Den lyse stripa trekker mye oppmerksomhet, men er samtidig med på å føre blikket i komposisjonen. Bra! Mvh Eivind
Inge S.
Hei.
Fotografisk fargekunst. Rett og slett min mening det:-)
Flott.

Mvh Inge
Kjell Ivar Ø.
Fargerikt og flott men fikk ikke den same a-ha opplevelsen ved
første blikk som dit forige bilde. Men flott er det ja.
Mvh Kjell Ivar
Brita Helen E.
Hei,og tusen takk for fine kommentarer! :)
Kjell G. : Jeg forstår deg godt,for jeg er litt slik selv jeg... hehe! Det er vel kanskje de fleste. Men i noen bilder så klarer jeg å like et bilde selvom det ikke er et slikt skarpt punkt og feste blikket på som du sier. Jeg synes det funker i dette bildet,men er litt usikker som dere forstår.

Kjell Ø. : Takk! Nei,dette er jo et heeelt annet type bilde enn mitt forrige. Så det er nok ikke like lett og få den samme opplevelsen med dette som med det andre. Her er det heller ikke noen særlig drømmende stemning så... ;)

Takk igjen! Hyggelig med feedback på mine små prosjekter! :)

Mvh Brita...
Knut H.
Hei Brita Helen
Fargetonene i bilde er kunst i seg selv.
Øverst i de grønne finner jeg et øye
som binder deg godt til bilde.Sammen med
utsnittet ble dette en nydbar seanse.
Likte dette godt,de har ro over seg.
Mvh Knut
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Brita. Dette var igjen veldig vakkert; en god fargeopplevelse, i tilegg til en invitasjon til videre fantasier angåede bildet. Format, komposisjon og utsnitt er som perfekt.

vh ingebjørg
Lars B.
Flotte linjer og farger, synes jeg - et vakkert og skarpt bilde som gir meg en god opplevelse. Dette mestrer du :o)

Hilsen Lars
Tommy-Asle S.
Igjen et velkomponert og vakkert bilde Brita. Fine linjer og vakre fargetoner gir et spesielt og unikt uttrykk. Mangel på noe å feste blikket på kan merkes men synes bildet klarer seg godt som det er nå.

Igjen: godt jobbet!
Kjell Sigurd S.
Jada, flotte farger og fortsatt noe av mystikker i seg. Komposisjonen er også fin. Et fint lite stykke natur. Ikke på høyde med ditt forrige, men så var også det i superduper-klassen :-)

Kjell S
Ivar B.
En lekker kreasjon dette. Fengslende farger og tekstur samt fine linjer. Ditt forrige bilde var helt fantaststisk og hadde en helhet i seg. Dette har nok i mine øyne en fotografisk svakhet ved at det spiller bare på farge og linjer og mangler denne helheten i mine øyne. Men flott å se på det er det. Mvh Ivar.
Bergliot E.
Hej,
Fargerikt og flott bilde du presenterer her. De fine linjene og mange detaljer gjør dette til et skikkelig kunstverk. Jeg ser nu et øye midt i det grønne feltet. Utrolig naturen hvor mange kunstverk den kan gi om man bare klar å se det.
Veldig bra. Fortsett med denne stilen du.

Bergliot:)
Brita Helen E.
Tusen takk til dere siste for ærlige og konstruktive kommentarer. Setter stor pris på å få høre deres mening:) Selv liker jeg dette bildet nesten like godt som mitt forrige,selvom de egentlig ikke kan sammenlignes! Men smaken er som baken! ;) Stoor takk igjen!

Mvh Brita...
Knut-Inge J.
Det første eg la merke til var ''auget'' , øverst og midt i det grøne feltet. Det gav meg det faste punktet.... Totaliteten forøvrig er vakker og særdeles assosiasjons-framkallande. Du er godt i gang her!
Mvh Knut-Inge
Peter W.
Hej Britta Helen

Ett spännande och abstrakt konstverk som du visar upp här. Färgerna är ju riktigt läckra och jag gillar strukturen i bilden också. Den tillåter fantasin att sätta sig i rörelse också, tycker det är spännande när jag inte vet vad motivet föreställer för något egentligen. Snyggt genomfört!

Mvh Peter
Marit O.
Fantastiske detaljer og farge toner i bilde ditt, dette er virkelig dekorativt og kunstnerisk, flott sett og nydelig formidlet :)
Ha en fin helg
Mvh Marit
Brita Helen E.
En stor takk til Knut-Inge, Peter og Marit for nye,fine innspill. Hyggelig at min lille kunst faller i smak... Artig at noen av dere ser ''øyet'' ;)

Ha ei strålende fotohelg alle sammen!!

Mvh Brita...
Anne-Lise S.
Grov tekstur og kledelige, nærmest metalliske farger. Flott utsnitt og spennende linjer. Fint format. Godt utsnitt.

Anne-Lise
Odd E. k.
Hei Brita Helen!

Et fargerikt bilde, der komposisjonen er meget bra. Flotte farger og former som passer fint inn i hverandre. Meget fint skille mellom grønt og blått, noe som gir en god balanse. Naturen er en flott kunstner, der du er en flott formidler. Utsnittet passer fint til dette motivet. Likte dette godt Brita Helen!

Mvh

Odd E.
Laurberg G.
En fin komposition i en god balance mellem to af de virkelig svære. Nemlig grøn og blå. Tror dog at det lyse strib der skiller disse farver i diagonalforløbet kunne have været foruden. mvh. lau
Hallgrim B.
Steinbra bilete. Flotte fargar og fin komposisjon.
Brita Helen E.
Tusen takk til dere siste for fine kommentarer! Hyggelig!! :-)

Mvh Brita...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu