~ novemberlys ~
Bildet inngår i albumet Ut mot Havet - I denne serien vil jeg samle forskjellige bilder fra kysten slik jeg opplever den.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-04 12:03:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-03-04 15:49:49
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-03-04 20:27:24
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S NIKKOR 18-70mm 1:3.5-4.5G ED
  • Blenderf/22
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeRAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger549
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_242501} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Espen A. I.
Et grumsete og kanskje NI etterbehandling som har gått litt for langt, ikke vet jeg, men dette er det uttrykket jeg sitter igjen med. Ellers en god komposisjon som sitter akkurat der den skal i det gyldne snitt.

Espen
Tone B.
Hei Espen og takk for tilbakemelding. Har lagt ut versjonen før behandling i NI. Jeg har totalt bommet på eksponeringen under opptak og bildet er for undereksponert. Hadde håpet jeg klarte å redde det i etterkant da jeg selv liker dette bildet med tanke på komposisjon og fargetoner. Får heller satse på et nytt opptak når anledningen byr seg.

mvh Tone
Inger Anne Maritsdotter V.
Hei Tone.

Komp. og lys er det ingenting i veien med, det er et flott stemningsbilde frå denne plassen.
Eg ville gjort følgende med #1: selektiv markering på himmelen med magic wand og fjernet støy der, ser du har brukt NI på sjøen i #2, det passa ikkje syns eg, men det er kanskje smak og behag:-)

Ha ein fin søndag!

Mvh Inger Anne
Tone B.
Inger Anne; takk for tilbakemelding :-) jeg skal prøve det du anbefaler og se hva jeg klarer å få til. V 2 har ikke vært behandlet i NI, men derimot har v 1 vært en ''vask'' i NI.

Tone :-)
Anne-Lise S.
Vakkert lys og flotte, behagelige farger. Havet er i fin kontrast til steinen som bringer oss utover. Fin plassering av denne. Et bilde det er godt å se på. Velger meg V1 som har flere konturer i sjøen, men selektiv støyfjerning på himmelen, f.eks. med NI vil gjøre seg godt.

Anne-Lise
Venche J.
Motivet er flott, men jeg savner litt mer trykk i fremstillingen.

Jeg har tillatt meg å lage en versjon med mer trøkk i. Dersom du er interessert kan jeg sende den til deg, så får du se hvilke muligheter som ligger i bildet ditt. :)

Wenche.
Tone B.
Takk igjen for tilbakemeldinger!

Wenche; jeg vil svært gjerne se hva du har fått til!
Avsluttet .
Hei Tone!
Det ble mer futt i V3. Det er fort gjort å være litt for hard med NI. Komposisjonen og lyset synes jeg du har truffet bra med.

MvhJRH
Jan Frode A.
Jeg foretrekker nok versjon #3 siden du får mere spenst i farger og kontraster. Men versjon #3 avslører også en litt 'ullen' stein i forgrunnen, som om du ikke har truffet helt med skarphetsplanet i bildet. Jeg tror, i alle fall ut ifra erfaringer med Nikon D70, at dette har sammenheng med bruk av blender 22 på 'kit-objektivet'. Vet ikke om det er samme problemet i kombinasjon med Nikon D200, men ut ifra egen erfaring, og også de har har lest, så forringer blender 22 på dette objektivet bildekvaliteten. Selv bruker jeg 18 som minste blenderåpning.
Bare en tanke som slo meg. Ellers så er selve motivet og komposisjonen flott. Liker miljøet, og syntes du får fram et godt fargespill.

mvh Jan Frode
Inger Anne Maritsdotter V.
På min skjerm blei #3 hakket verre teknisk sett i forhold til både skarphet og særleg støy i himmelen.

Sender deg en versjon på mail:)

Inger Anne
Steinulf L.
Jeg synes v#3 har et flott fargespill, men den versjonen viser jo også at steinen i forgrunnen ikke helt havner innenfor skarphetsplanet. Uansett, en fin stem,ning du formidler her. Støyfritt.
Tone B.
Jan Frode; takk for at du deler din erfaring med oss! Det skal jeg ta med meg videre. Jeg ender ofte opp på f22 når jeg tar landskapsbilder, så dette skal jeg prøve ut.

Inger Anne; liker det du har fått frem med bildet mitt og har lagt det ut som v 4. Takk skal du ha!

Jan Roar & Steinulf; takk også til dere!

mvh Tone
Roger K.
Hei hei, Tone!
Takk for sist og kjekt å se bilder fra deg igjen. Du må bare ta turen nordover til påska og hper på et knallgodt påskevær i år.
Liker slike bilder fra kysten med småliv i vannet med en flott kyststripe til. versjonene ble jo mange, men forslagene til Wenche og Inger Anne gjorde seg bra. Et fint stykke jobb fra din hand Tone.

Mvh RK
ingebjørg fyrileiv g.
Hei, Tone.

Bildet har godt lys med fine farger, og roen treffer meg. Jeg får tanker om å vandre langs sjøkanten en stille sommerkveld. Men samtidig så treffer det meg nok ikke helt. Jeg føler at de to elementene konkurrerer om oppmerksomheten. Jeg tror at bildet hadde vært mer spennende uten steinen. Gode bølger som kommer best til sin rett i Inger Annes versjon.

vh ingebjørg
Anne Ø.
Liker bilde ditt svært bra med forgrunnen
og inndelingen med hav og himmel.
Liker fargetonene, lyset, spes. i den siste versjonen din.

Anne:)
Tone B.
Takk til dere siste for tilbakemeldinger :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu