....og så kom snøen....
Bildet inngår i albumet Island - Du store vide verden -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-03-14 00:49:24
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger583
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_244661} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
willy m.
huff så øde,vått og kaldt dette så ut:) fint formidlet litt lite tegning i himmelpartiet( for hvitt for meg til at drama oppnåes) men stemningen som ltså virker ufyselig, er flott..forøvrig passer nok v2 best da dette drar en mer innover i bildet og gir perspektiv som ikke hv har..kunne nok også gjort seg i sort hvitt dette motivet her..likte dette totalt sett
mvh willy
Avsluttet .
Ja dette så kaldt og hufsaligt ut.
Men du formidler stemningen på en god måte og det er flott dybde i bildet ditt.
Kan formelig kjenne kulden her:-)
Hilsen Tone!
Inger Anne Maritsdotter V.
Flott bilde frå Island, snøen skaper stemning i bildet, eg likte begge versjoner på kvar sin måte, men #2 hadde kanskje ein meir utprega dybde i seg.

Inger Anne
Rune S.
Dette så litt gråkaldt ut! Flott bilde i fin komposisjon. Liker #1 best!

Mvh
Rune S
Anne-Lise S.
Heisann, og tusen takk for hyggelige morgen- og formiddagskommentarer! :)

Jeg synes selv at begge versjoner fungerer på hver sin måte her, og det er grunnen til at jeg la inn begge to for å høre hvilken dere finner mest interessant. Svart-hvitt versjon er tenkt på, og jeg jobber med saken... Vi får se...

Anne-Lise
Steinulf L.
Grått og trist, men det var vel det du ønsket å formidle. Jeg synes ikke skarpheten på steinen i forgrunnen er god nok og vil nok ikke klassifisere noen av disse blant dine bedre bilder.
Marit O.
Fint bilde, der du formidler en grå trist og kald vinterdag, litt lite info i himmelen men sån er det noen dager. Går for hovedversjonen :)
Mvh Marit
Anne-Lise S.
Det som jeg synes er spesielt med akkurat dette stedet var all den sorte lavasanden og de sorte lavasteinene. Dette er bare en av mange.

Takk for meninger fra dere, Steinulf og Marit! Det setter jeg pris på! :-)

Ha en fortsatt herlig midt-uke dag!

Anne-Lise
Anne-Lise S.
Har du forresten noe å si om komposisjonen, Steinulf? Jeg er jo ganske grønn når det gjelder landskap... Er det noe her som fungerer, slik du ser det, i det hele tatt?
Tom T.
Liker det jeg ser her, den grå stemningen formidler du bra. Synes stenen kommer litt nær og hadde du tatt et steg tilbake, ville vannet fått litt mer luft bak stenen.Synes linjene er bra, fjellet vill stått seg at du hadde tatt noen steg bakover.

Bilde er bra å se på:)

mvh Tom Tveitan
Anne-Lise S.
Tusen takk, Tom! Det er akkurat slike tips jeg trenger! :-)

Anne-Lise
Steinulf L.
Komposisjonen i v#1 synes jeg faller naturlig og greit. Liker det trange utsnittet i øvre del av bildet med slik en ''kjedelig'' himmel. I v#2 derimot virker komposisjonen tilgjort for å skape linjer og dybde, og billedelementene havner avkuttet i utkantene av billedflaten.

Håper vi begge opplever mer vårvær idag enn det du gjorde da disse bildene ble tatt.
Anne-Lise S.
Flott du tok deg tid til å melde tilbake om det som fungerte her, Steinulf. Det er kjekt med begge deler for å kunne gå videre i læreprosessen! Takker! :-)

Overskya her i dag forresten!

Anne-Lise
Rolf S.
Hei.

Stemningen synes jeg du formidler bra. Ingen tvil om at det er gråvær og uggent.
Komposisjonen i v1 fungerer også ganske bra. Ser av v2 at det fort kan bli konflikter med bredden på venstre side av bekken ved å gå litt bakover og samtidig beholde breddeformatet. Om mulig kunne et høyere kamerastandpunkt vært å foretrekke. Det du da hadde vunnet er at du hadde unngått tangeringen av steinen mot iskanten i bekken, samt at steinen antagelig hadde sett litt mindre ut og ikke blitt så voldsomt dominerende i flaten.
Vedr. v2 er jeg enig med Steinulf.
Anne-Lise S.
Flott kommentar da gitt! :-) Takker! Ser det du sier når jeg nå sitter her og studerer, og er svært glad for gode råd! Det er noe med å tråkke nytt lende og prøve ut veien for å se hva som kan fungere! Kjempehyggelig at du vil hjelpe meg på veien videre! :-)

Anne-Lise
anne g.
hei anne-lise! jeg liker veldig godt kompen din (v1), dernest den beherskede fargebruken i bildet. perspektivet fører øyet inn i bildet og skaper stort rom. fin stein, forresten...hilsen anne
Anne-Lise S.
Hjertelig takk, Anne! :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu