Terneisfugl
Isfuglart som først og fremst finnes i Afrika og Asia.
Bildet inngår i albumet India -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger348
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24580} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jan B.

Bra ''skutt''. Du kunne med fordel ha letta opp skyggepartiene litt, om det ikke er min skjerm som gjengir bildet for mørkt. Jeg prøvde såvidt i PS og det gjorde susen.
Jan B
Carsten A.

Jepp, enig med Jan Bakkhus, virkelig et bra bilde av en flott fugl. Uansett manglende slektskap utvilsomt ''terne-takter '' over hodet.

Bildet kan bli mye bedre med litt ekstra redigering, dels litt oppletting av mørke mellomtoner, dels er kanskje noen partier svakt grå der de burde være helt svarte. Videre savner jeg full brillians i noen av det hvite vingepartiene, der lyser skinner gjennom. Går greit enten en vil bruke USM eller kurverktøy (og jeg har gjort noen raske forsøk i PS, så det jeg sier er basert på forsøk). Uansett, meget fint fuglebilde!
MVH CA
Ketil K.

Takker for gode råd, er enig i det som sies. Sitter med en annen skjerm enn vanlig nå i påsken, og ser at bildet her ble for mørkt. Tror skjermen dette ble redigert på har vært for lys. Jeg burde vel også ha brukt blitz da dette bilde ble tatt, men den var dessverre ikke klar da muligheten bød seg. Originalbildet har bedre detaljering enn jeg har klart å få frem her, så jeg har visst ikke fått stilt inn scanneren bra nok heller.
Ketil K.

Prøvet meg litt frem i PS, og det ble bedre også med å bruke brightness/contrast justering. Vet egentlig ikke hva som har skjedd her, da jeg normalt sjekker dette før jeg legger ut bilder. Men nå sitter jeg som sagt ved en annen skjerm enn vanlig, det kan være medvirkende.
Rune Edvin H.

Stilig fugl.
Og bra bilde.
Er enig i at det ble litt mørkt.
Rune
May-Lise L.

Fint :) Ellers er jeg enig med gutta!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu