Bruksanvisning
Etter IKEA prinsippet, følger her en bruksanvnisning for en Frontside 540 Iny-Grab. Veiledning skulle jo være Idiotsikker, så det er bare å sette i gang å prøve.

Bildet inngår i albumet Ekstrem-sport/Action - Noen bilder fra mitt primære arbeids-område,diverse former for ekstremsport og action.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger1010
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_24639} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Bjørn H.

Flott fremført...
Si meg,hvis en av personene nedentil rører på seg,får du flere av disse også da?

BH
Vemund L.

Tja...det spørs vell hvordan man gjennomfører dette. Multi-eksponering av samme filmrute er jo en ganske vanlig funksjone på analoge kameraer, men den funskjonen finne ikke på digitale kammeraer, av den åpnebare grunn at det jo ikke er nødvendig. Det som er gjort her er selvsagt å legge alle bildene fra en serie i forskjellige ''layers'' i PS. Da blir jo resultatet det samme som med multi-eksponering av film. Om man i etterkant går inn på hverdt layer og klipper bort deler av bildet, f.eks den delen som inneholder publikum, så slipper man jo at effekten gjør seg gjeldende på den delen av bildet. Selvsagt det som er gjort her:)

Folka stok nok ikke så stille:)

Vemund
Bjørn H.

Ok,da forstår jeg ;o)

BH
Torbjørn L.

Ordentlig kult! Meget godt gjennomført :)

mvh

Torbjørn
Jan B.

Kjempestilig bilde. Det eneste jeg reagerte litt på er at det ser ut som akrobaten på brettet lander i hue på en tilskuer.
Du må ha et passe kjapt kamera for å få til noe sånt.
Jan B
Vemund L.

Neida, han gjør nok ikke det. Han lander faktisk et stykke nede i bakken, forbi det vi kan se på dette bildet. Kjapt kamera er en forrutsetning for å få de SÅ tette som her, men effeekten kan oppnåes i noe mindre grad med et tregere kamera. Her er det fyrt av 8 bilder i sekundet. Gir igrunn et greit inntrykk av hvor VANVITTIG mye 8 bilder i sekundet faktisk er. 4 bilder til pr sekund, så er man faktisk oppe i en normal TV sending i halv hastighet:)

Vemund

Dennis L.

Dette var fett, er det under x-sport contesten nå i påsken eller fra den som var for ca. en månede siden?

Jeg trur du har kuttet bort hodet og litt av brettet til kjøreren på de øverste bildene...
Vemund L.

Bildene er fra Sheriff BigAir WC nå i påsken. Når det kommer til den kutting, er deler av hjelmen klippet litt på en av kjørerne for å ungå overlapping, men ikke brettet.

Vemund
Marius J.

Skikkelig tøft Vemund, savner hodet til den ene på toppen (som sagt av Dennis).
Regner med at stativ ble brukt ?
Vemund L.

Jada, stativ er brukt. Umulig å få til dette så nøyaktig mot bakrunnen uten at stativ brukes. Her er det jo også brukt ganske lang brenvidde (tilsv ca 220-230 mm film) og det gjør jo behovet for stativ ganske gjeldende uansett. Forøvrig mener jeg igrunn at for å få fete bilde av snowboard, kan man godt være litt anderledes, og la den evindelige 14 mm'ern bli hjemme, for en gangs skyld:)

Vemund
Frank W. G.

Stilig!!

Frank
Tomm H.

Veldig tøft. EOS 1D er et fyrverkeri av et kamera, spør du meg!! Håper vi får se flere bruksanvisninger.

Tomm
Vemund L.

Flere bruksanvininger kommer. Dette blir en serie.

Vemund
Nils B.

Fin gjennomføring. Tøft og uvanlig. Fortsett med dette.
mvh Nils
May-Lise L.

Bra jobba, Vemund!
Avsluttet .

Meget bra Vemund! Lenge siden jeg har sett deg her inne. Velkommen tilbake!

Mvh
Terje
Dag N.

Den siste 180'en?
Tok han den etter at du sluttet å knipse?

Som bruksanvisning så forteller bildet ingen ting om hvordan du klarer å oppnå nødvending fart og balanse i det du er på hoppkanten, men skitt au.... fint bilde..:-)
Hans- Georg S.

kult!
Avsluttet .

Fantastisk flott bilde ! Ser at jeg MÅ kjøpe nytt kamera snart ...
Aleksander J.

God gjennomføring
Tommy J.

det er jo en 720.... konstruktiv kritikk...
Avsluttet .

Jeg så og at det er en 720. Bildet er ok det, men det gjør seg mye bedre å vise færre bevegelser/rammer på kjøreren. Syns jeg da. Å få med landinga i sekvensbilder av brettkjøring er helt essensielt! Les et snowboardblad, og du finner ikke et sekvensfoto uten landing i bildet. Ellers tror jeg dette er bigger'n på Hafjell, og den er svær! Har hoppa der sjæl, og man må ha stor (60-70 kmt) fart på hoppet!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu