På'n igjen..
Klippe plen er ikke like gøy som å springe rundt med kamera. Så klipperen fikk en pause.

Prøvde å kutte bildet mer, men det mistet fort litt av ''mye arbeid igjen'' effekten. Burdet det klippes mer?
Utstyr
  • Nikon D70S
  • Nikon AF-S Nikkor 18-70mm 3.5-4.5G ED
  • Brennvidde44mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/650s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260107} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Rune S.
Funny :)
Rune S.
Funny :)
Rune S.
Ehhh her la jeg inn en lang og gjennomtenkt kritikk med den nye beta løsningen for strukturerte kommentarer, men den fungerte ikke helt, den tok bar emed det siste jeg skrev så jeg får prøve på nytt på gamlemåten:

Morsom ide, synes linjene på klippern drar oss inn i bildet. Jeg synes og du har fått riktig dybdeskarphet i bildet, slik at du får skarphet på den høye løvetannen på høyresiden av bildet. Jeg synes den er viktig og gir liv i bildet - uten den ville det lett blitt kjedelig.

Synes utsnittet er ok, men den horisonten på toppen av bildet irriterer meg, den er skjev og slutter halvveis i bildet. Mulig den burde vært med hele veien.

Nå ser det litt stillisert ut. Dette er et bilde du med fordel kan jobbe mer med: Hva med å ha klippet litt av gresset slik at du kunne fått en kontrast mellom det klipte og uklippte? Eller hva med å sette kameraet på stati, kjøre lang lukkertid og få litt bevegelsesuskarphet i klippern?
(Nå har du fått litt motivasjon for å klippe gresset en gang til, det er jo 2 uker siden sist.... :)
Roy Flemming M.
Takker for tilbakemeldingen. Jeg har egentlig ikke lagt merke til den horisonten selv og jeg ser jo nå hva du mener. Nå irriterer den meg også :-)

Jeg prøvde også å ta noen bilder med klippt og uklippet gress, men det fungerte ikke helt som planlagt. Skal gjøre noen forsøk til.

Må jo si jeg har klippet gresset noen ganger siden det bildet ble tatt da. (i 2007) hehe :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu