Bildet inngår i albumet Blomster og planter -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_260740} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Pål A.

Hei Anne-Lise
Dette syns jeg var vakkert! Likte spesiellt at du har latt litt av lyskilden som kommer inn ovenfra fått være med. Den mørke bakgrunnen er også med på å heve bildet. Syns også ramma var fin. Flott arbeid!
Avsluttet .

Dette var nydelig Anne-Lise.
For et flott lys og for noen farger.
Likte dette veldig godt.
Hilsen Tone!
Lars-Anders M.

Dette likte jeg. Det avviker fra mengden av blomsterbilder. Det er fint att du tørr å vise annerledes bilde. Bra.
Rune S.

Hei Anne-Lise! Nydelig komposisjon i flotte blodrøde farger. Litt vanskelig bildet det her. Men jeg synes bildet blir ødelagt av for dårlig oppløsning. Jeg kan se pikslene. Kanskje for mye oppskarping!?

Mvh
Rune S
Stig Børre E.

Jepp. Dette var spennende.
Tøffe toner, spennende lys og fint skarphetsplan.
Lyset er den viktigste grunnen til at dette blir spennende. Bra!

StigB
Rolv B.

Overjordisk lys. Spennende med sort bakgrunn. På en måte veldig minimalistisk og samtidig innholdsrikt. Flott. Behold kameraet ditt, som så ofte før viser det seg at det største poenget er fotografens bruk av et nesten hvilket som helst kamera det kommer an på.!
Mvh Rolv B
Tone A.

Hei Anne-Lise
Her er det tittelen ''lys i mørke'' frå julecd. til Oslo gospelkor sin julecd. som renn meg i sinnet først.
Eit nydeleg bilde kor lysstrålene som forsvinn ut i mørket med fine overganger gir ein fin effekt til bildet. Dei fåe lysstrålene som rekk heilt mot stilken, bind i saman den opplyste greina med desse lysande knoppande.( Eg finn ikkje heilt ut kva grein dette kan vera til min og ergrar meg litt over det.)

Her er det lysslinja som treff dette skarpe paret, som gir ein flott effekt til bildet som har så mange knoppar med friske rødtonar og flott lys.
Flott komponert med kvisten hengande ned i diagonalen. Den mørke bakgrunnen er ein flott kontrast til desse lysande knoppane med sine former og friske rødtonar som blir meir intense med avtagande skarphetsplan. Flott med den røde ramma. Einaste pirket er litt intense rødtonar på stilken ved den store knoppen i venstrekanten, men det ser ut som om greinene er litt rødtona. ( Sibirkonell?)
Kjempebra jobba og flott eksponert.
:) Tone
Anne-Lise S.

God ettermiddag, og hjertelig takk for mange kjempefine og detaljrike kommentarer til dette bildet! Jeg vet dessverre ikke hva dette er for ei busk. Den står rett utenfor her jeg bor, og det meste på den er i denne rødtonen her, med noe grønt innimellom på stilk og løv. Dette er tatt samme dag som det andre bildet av lys på strå, da sola gikk ned. Spennende å prøve ut solnedgangens lysstrimer! :-)

Anne-Lise
Anne Ø.

Synes dette ble skikkelig fint i solnedgangen.
Fine lysstriper som når grenen øverst der bladenes farger
det gule og det grønne kommer så fint frem.
Liker kompen,helheten her!!

Anne:)
Steinulf L.

Komposisjonen er fin og lysinnfallet gir bildet liv. Men kvisten er for grumsete og ''bare halvskarp''. Du kommer ikke helt i mål her, men dette er et tema og et motiv du sikkert kan jobbe mer med.
Inge S.

Hei.
Syns dette ser fint ut og det er litt annerledes. Fine farger
og syns skarpheten er bra. Skarpheten kunne sikkert vært noe bedre
men tror det har noe med lyset å gjøre og kanskje kameraets
begrensninger. Mulig jeg tar feil her fordi jeg ikke har prøvd
selv i motlys med et digitalkamera :-)
Ellers et fint og annerledes motiv dette Anne-Lise.

Mvh Inge
John H.

Hei Anne-Lise
Nydelig lys og et vakkert bilde. God komposisjon og veldig bra at du har lyskilden som stråler inn og gir bildet en ''religiøs'' tone. Når jeg ser slike bilder gir det meg assiasjoner til gamle malerier med religiøse motiver. Jfr. Gabriels bønn. For det er nettop den perfekte strålingen som hever bildet til langt over middels. Fin ramme au. Toppers.
John
Knut H.

Hei Anne Lise.
Likte meget godt komposisjonen der fargene
er meget godt avstemt og de himmelske
lyset gjør komposisjonen til de den er.
Likte godt utførelsen og tanken bak bilde.
Mvh Knut
Anne-Lise S.

Jeg må bare si TUSEN TAKK for utrolig gode kommentarer! :-) Her får jeg virkelig innblikk i hva akkurat du ser i dette bildet, og du skriver så utfyllende at jeg får mulighet til å virkelig tenke over hva som fungerer godt her. Det kan jeg utvikle videre når jeg evt. skal prøve ut et lignende motiv i motlys. Fokus ligger her på den øvre greina, Steinulf, så du har rett i at der er noe ''grums'' nedover på greinene under denne. :-) Du er jo virkelig en artig skrue som velger det ordet på skarpheten her! ;-) He, he. Kan jo fortelle at jeg har valgt å ha det slik helt bevisst, men det kan godt være du har rett i at dette ville fungert enda bedre dersom der var mer fokus også på disse, i alle fall om det skulle brukes som biofoto som en avbilding ift. art. Takk for det konstruktive tipset der jeg også ''lærte'' et annet ord for skarpheten, sammen med dine positive ord om det som også fungerer! :-)

Anne-Lise
Gunnar O.

hei Anna
ser masse fine bilder her men denne her virkelig fanger !
fargene er flotte og lyset er perfekt etter min mening, et virkelig flott bilde.

mvh
Gunni
Anette L.

Dette var nydelig. Vakre og delikate farger. Spennende sollys som gir bilde ekstra glød. Bra! :-)

AnEttE W.L C'',)
Tove H.

Nydelig komposisjon og farger. Fantastisk rødfarge. Liker lyset spesielt godt her.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu