Træna
Utstyr
  • Canon 1D M2
  • Canaon 400 2,8 L IS
  • Brennvidde400mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger447
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_262006} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Andreas S.

Hei

Dette var nydelig. Flotte farger på himmel og hav og et nydelig lys.
Her har naturen laget show og du har klart å fange det godt.

Jeg ville ha kuttet vekk de øverste 2 cm med uryddige skyer og orange himmel. Da får du et panoramaformat som fremhever dimenasjonene her bedre. I tillegg er den nydelige lysstriper som går nesten horisontalt i de laveste skylagene.

Bra.

mvh
Andreas
Magnar B.

Spennande bilde av fantastisk landskap, misunner deg stadig det området der…
Likar sløret framfor Træna, og den knallblå sjøen. Malerisk og vakkert!
anne g.

hei john tore! spennende bilde dette! kanskje litt hard på labben med fargene etter min smak, men det fungerer innad i bildet likevel . ps. utstillingen er imårra fra kl.11-18 og søndag likedan. vi sees! anne
Avsluttet .

ett dramatisk landskap,med uvanlige farge-sammensettninger som gir dette bilde noe ekstra!!!veldig bra!!
hilsen tom ralphino
Steinulf L.

Dramatisk og vakkert. Mettede fine farger og god flateinndelling. Fint bilde.
sherzad t.

så dramatisk og fint bilde,,, med mye spenning... et bilde man stopper opp ved før man tar turen idere:)...

Mvh. Taheri

ingebjørg fyrileiv g.

Bildet har nydelige toner som sammen kommer i en fin kontrast. Lyset som er i frostrøyken er også et av de sterkeste kvalitetene i bildet, i tillegg til selve motivet. Men jeg er litt usikker på blåtonen i sjøen, er den mettet opp noe? Den ser kanskje litt voldsom ut. Uansett: spennende bilde.

vh ingebjørg
Tove H.

Åh, så vakkert! Liker komp, farger og lys. Stemningen og ''sløret'' foran øyene.....Praktfullt!
Mvh Tove
Geir B.

Hei John-Tore,

Dette er virkelig vakkert og stemningsfullt. Flott med den opplyste disen foran fjellene og det dypblå vannet i forgrunnen. Kort og godt nydelig.

MVH


Geir
Anne-Lise S.

AJ, dette er vakkert, John-Tore! Mine øyne starter å vandre fra høyre mot venstre, og formasjonen i vannet til venstre kan minne om en haifinne... Fantasien lenge leve. Videre kommer denne flotte disen som hviler som et teppe omkring nydelige fjellformasjoner som ser blanke og glatte ut pga. godt lys. Vakre farger på himmelen, med fine linjer i, og til sist faller jeg uti vannet, som til tross for den intense blå fargen, ser varm og tiltalende ut. Flott utsnitt der holmen til venstre skaper diagonal og balanse mot den tyngre høyresiden. Fine strukturer i vannet også. Normalt sett ville jeg ha ment at blåfargen er for mettet, men her synes jeg det fungerer greit!

Anne-Lise
Åsmund K.

Malerisk vakkert. Utrulig stemningsfullt. Ville kutta ørlite i øverste del av bildet. Anbefaling fra meg.
mvh åsmund k
Raymond T.

Supert! Fine kontraster mellom himmel og hav. Synes den store farge forskjellen blir bra her. Får frem det voldsomme i bildet.

Mvh Raymond
Fred S.

Hei, du Helgelands trompet. Spektakulært er bildet ditt, ingen tvil om det. Det jeg faller mest for er Træna-silhuetten ( og Lovund....) i tåkedisen, mot en himmel som matcher fint. Om det knallblå havet matcher like bra er jeg nok mer i tvil om, men det er i det minste ''kitsch'' nok til at jeg lar meg begeistre , om enn ikke ubetinget. Uansett, du får mye ut av utsikten din fra Sjonfjellet.

vh fred
Ingunn S.

Utrolig dramatisk og vakkert med herlige farger og lys. Et virkelig spesiellt og spennende motiv.

Hilsen Ingunn:)
Robin J.

Lenge siden jeg har sett et landskapsbilde av en slik kaliber.Utrolig bra lys og fine farger dog litt mye blått i sjøen etter min smak. Mvh RJ
Inger Anne Maritsdotter V.

her har du truffet den magiske stemningen,
veldig vakkert og bra eksponert.
John-Tore G.

Hei og tusen takk for svært hyggelig respons på dette bildet.

Andreas: Mulig at bildet hadde blitt roligere med et kutt der i toppen. Takk for tipset!

Anne: Ska se om jeg får tatt turen innom. Det er prioritert! Farvevalget på sjøen føler jeg er helt på grensen selv. Det er svært små marginer her. Får se om jeg lager en versjon til slutt hvor jeg oppsummerer rådene i et bilde. Hadde vært morsomt.

Ingebjørg: Vet at det ser ut som frostrøyk, men det er faktisk bare dis som ligger lavt. Bildet ble tatt i Mai. Det er kalt nordpå noen ganger men det får nå være måte på ;-)

Anne-Lise Stangenes: Takk for en artig, underholdende og innholdsrik beskrivelse av bildet. Bra det ikke var frostrøyk dette da, for da hadde det blitt kaldt når du falt i havet. Hadde ikke blitt så bra med den haien heller da hehe:-)

Hei Fred ;-) Det er nok ikke Sjonfjellet denne gangen, men ikke rart du lot deg lure. Bildet er tatt fra et sted i nærheten av Konsvikosen. Dette vakre veistykket ender ved Tonnes. Hilsen en Kitschy nordlandstrompet hehe ;-)

Åsmund: Du verden, takk for anbefaling!
Tusen takk til alle dere andre som også har kommentert dette bildet.

Mvh John-Tore

Thorbjørn R.

Flotte greier. Ville nok foretrukket litt mindre fargemetning på sjøen. Ellers er dette veldig flott.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu