Myst
Utstyr
  • Canon 1D M2
  • canon 24-70mm 2,8L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger298
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_263029} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Roar K.

Jeg synes bildet har litt eventyraktig preg over seg. Jeg er ikke helt sikker på om fargene er helt naturlige, men det er kanskje derfor man sitter og lurer på om det snart skal dukke opp noen små underjordiske vesener som nisser, alver eller liknende. Bildet har noe trolsk over seg som trekker blikket mot tåkeheimen der langt inne i bildet som jo beviser at det har en brukbar dybde for ikke å ta for hardt i som det hender jeg gjør noen ganger. Jeg bør kanskje nevne at jeg synes bildet har litt maleri over seg også.

Roar
Tove H.

Flott mystisk bilde! Her bor det nok tusser og troll. Malerisk og vakkert. Liker kameravinkelen. Flott dybbde innover mot elva. Liker også tåkedisen som understreker at her er mye skjult....Spennende!
Mvh Tove
Aud Elise S.

Syns dette var flott!
Fint sug innover i bildet.
Fargene og lyset er eventyrlig.
Tåka er prikken over I`en.

mvh Aud
Knut Børge S.

Hei John-Tore!

For em mystikk i bildet, dette falt virkelig i smak hoss meg, supert!

mvh KBS
anne g.

hei john-tore! må bare si meg enig i hva som har blitt sagt, mystisk og litt ''skummel'' stemning. fin komp der busken i lysåpningen blir prikken over ièn. anne
Ishi K.

spennende, alle formasjonene danner suget innover i bildet, og tåken gjør seg
Kjell G.

Spennende, skummel stemning! - Helt enig.
Jeg vet ikke hva som er gjort her, men det ble i alle fall et bra bilde av det.

mvh kjellg
John-Tore G.

Tusen takk for kommentarer. Det meste her har gitt seg selv på grunn av spesielle forhold. Bildet er tatt på Sjonfjellet. Sola braut igjennom tåka som hadde ligget en stund. Lyset ble derfor spesiellt. Jeg har justert farvemetning, kontrast osv, men ingen store endringer. Jeg måtte også klone bort litt søppel som lå slengt. Orginalen er noe tammere mht kontrast og farver. Hyggelig at dere likte dette.

mvh John-Tore
Roger K.

Hei John-Tore!
Ja slike lysforhold dukker ikke opp hver dag og kjekt at kameraet er med på tur under slike forhold. Det ble en dramatisk stemning over dette. Lyset bidrar mye til dette sammen med ditt lave standpunkt som dessuten gir flott dybde. Naken skog høyner denne stemningen også. Flott.

Mvh RK
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu