Bilde fra flommen i Lågen 07
Dagens opplevelser ved elva(Brufoss)
Bildet inngår i albumet Brufoss -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 17-85 efs
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger199
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_265277} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Igjen et godt bilde fra deg:-)
Her syns jeg komposisjonen sitter som et skudd,helt topp.
Liker også kontraster og lys.
Og vann er det nok av ser jeg:-)
Hilsen Tone!
Stig Børre E.

Du er dyktig!
Spennende dokumentasjon av flommen. Syns ved første øyekast nedre del av bildet ble litt tamt - så oppdaget jeg markeringstripene i veien. Genialt bra komposisjon!

StigB
Simen B.

Hei
Utrolig bra bilde og en flott dokumentasjon. Tøft med markeringsstripa som går ned i høyre hjørne. (la heller ikke merke til den først). Liker det:)

mvh Simen
Lise U.

Bra reportasjebilde, med god plassering av hund og syklister med vann fossende rundt hjula, og veimerking nede i vannet. Fint at vannet tar opp så mye av bildeflaten i forgrunnen. Blikket blir ledet fra forgrunnen og innover i bildet, helt slik det skal være.

Lise U
Tom T.

Takk for at dere likte det:) Var i kveld oppe tok 122 bilder av elva, den har ikke vært så stor på 100 år og det går nå 1300 m3/s . Dette 13 ganger normal vannstand. Ble mange bilder av fossen , er lett for at det blir mange bilder av det ekstreme og synes familien på tur beskriver forholdene best. Elva er ventet å nå sin topp på søndag og det blir vel flere bilder fra området.
Ragnhild Annette E.

Ja, dette var veldig bra. Sykt mye vannn da... Ser ut som om det ble en tung sykkeltur.... hehe

Flott komposisjon.

mvh Ragnhild
Nely d.

Hei Tom, Artig bilde. Fint at syklistene kommer etter og ikke ved siden av hverandre. Hunden gir noe ekstra også. Jeg hadde for øvrig samme reaksjon som Stig. Det ble litt mye vann på nederste del av bildet. Forstår jo at du ville ha med markeringsstripene, men det hadde vært fint hvis disse hadde vært mer synlige litt høyere oppe. Men ikke alle motivene kan arrangeres helt som vi vil. Hilsen, Nely
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu