Wicki
Wicki , et vindue, godt dagslys. engagement. Og det var så det.
Bortset fra at det tager skade af kompression til netstørrelse, er jeg tilfreds. Wicki var tilfreds. Hendes boyfriebd var tilfreds, Hendes mama var tilfreds og hendes pappa viser det stolt frem til enhver som gider se. Så, hvad kan jeg som fotograf ønske mere.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-12 23:18:36
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-07-12 23:19:13
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-07-13 13:39:18
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Espen R.

Hei Laurberg
Flott og soft lys her. En flott eksponering, spesielt synes jeg øynene er bra. Pent utsnitt. For meg er det V3 som fungerer best. Likte dette portrettet meget godt, ha en fortsatt fin sommer.
vh
Espen
Terje S.

Flott portrett Laurberg med fint utrykk. Modellen har nok brune øyne men personlig har jeg nok kommet til å lysnet øynene med 0,4-0,6 Ev. Hva tenker du om det ?

Terje
Per Einar G.

Hei Laurberg,

Liker måten du har foretatt inrammingen rundt modellen her, videre syntes jeg versjon 3 ble bra der du har valg å beholde en liten anelse hudfarve igjen på modellen.
Flott utrykk. :)

Per E.
Avsluttet .

Likte best versjon 3, fint blikk på modellen. Fint utsnitt. Et flott portrett.
Mvh Liselotte
Atle G.

Hei Laurberg, er litt usikker på dette bildet. Ser ut som om det er en annen fargetemperatur på nesen hennes og litt av kinnet. Ser ut som om du har brukt to forskjellige lyskilder og synes det virker litt forstyrrende. Ellers er det et nydelig portrett av en fin jente. Så lenge du og kundene er fornøyd, så er jo du i mål. ☺

Hilsen Atle.
Laurberg G.

Tak til alle herover for kommentarer. :-)

Til Atle Garmann: Da der udelukkende er brugt dagslysindfald fra vindue er der nok kun tale om en farvetemperatur medmindre en enkelt refletorskærm ( karton) skulle ændre farvesammensætningen. :-)

Til Terje: Afgjort en mulighed du nævner med at plusse på Ev faktoren. Resten af billedet ville så være noget overeksponeret. En anden mulighed er at pordne det som en del af efterbehandlingen. Det vil jeg lige prøve.
mvh. lau
Ole David P.

Hei

Et flott portrett, elegant innramming. Hadde fortrukket demping av lyset midt i ansiktet. Savner litt mer øyekontakt, hadde fjernet refleksen og fremhevet pupillene noe, synes det gir mer liv og varme i et ansikt.

Mvh
ODP
Laurberg G.

Hej Terje. Har forsøgt at rette. Ikke helt tilfredsstillende. Skyldes mest at jeg har rettet her i netudgaven. Men det er afgjort en mulighed. Så tak for engagementet og indspillet her. Dejligt. mvh. lau
Laurberg G.

Hej Ole. Jeg synes at det ville være synd at fjerne spejlingen i pupillen. Her oplever jeg det modsat at spejlingernee i øjene giver mere liv, mere indtryk af et seende mennske. Jeg har bemærket at du fjerner sådanne. Eks. ''Myn'' bilde nr. 318836 Kvinden fra cambodia. Her savner jeg netop en sådan refleks. Men det er fuld muligt at gøre det. Og forstørrelse af pupillerne kan give varme og nærvær. I tilfældet Wicki er der tale om spejling af to vinduer. Her kunne måske med fordel fjernes den ene spejling. Men da den er så tilbagetrukket har jeg ladet den stå. mvh. lau
Anne-Lise S.

Et godt portrett dette her, med fin positur. Du får godt frem det friske og velstelte håret, og refleksen i øynene må være med for å gi liv til ansiktet synes jeg. Ellers er vel øynene grågrønne (etter det jeg kan se), og det får du bedre frem i siste versjon. Videre synes jeg at Atle er inne på noe i forhold til fargetemperaturen, for jeg kan også se at nesa (midtpartiet) har en noe oransjerødaktig fargetone som ikke finnes i resten av ansiktet, så en demping her vil heve portrettet. Ellers lykkes du jo svært godt ift. kundene så lenge modellen og hennes foreldre er fornøyde! :-)

Anne-Lise
Laurberg G.

Tak A-L. Ingen tvivl. Jeg kan også se det. Er bange for at det er Wickis hudfarve. For mange cigaretter vil jeg tro. Hun har den lidt gulsotige farve omkring næseparti. Så det kunne der vel arbejdes på. Men her kommer vi ind i manipulationsspørgsmålene. Vi plejer at sige at alt hvad der ikke er blivende (eks. akne) må fjernes og retoucheres væk. Mens alt hvad der karakteriserer en person blivende skal lades uændret. mvh. lau
Laurberg G.

PS. Det er jo også manipulation at fremstille hende i gråtone og i halvtone. Her ses problemet jo ikke. :-) mvh. lau
Avsluttet .

Hei Lau!

Nydelig portrett av jenta, og refleksjon i øyne bør være med mener jeg. Det skal være liv i øyne. Flott at jenta`s kjæreste og foreldre var fornøyd med bildet. Hovedaken er jo at de er fornøyde.
Du har mange versjoner her, og å velge en er vanskelig så det lar jeg være. Jeg synes at bildet er fint, og modellen er søt!

PS. Tusen takk for at du ordnet mitt bilde, og kom med navn på planten!

Ha en fin foto-helg!

Mvh Eva
Ruth S.

En vakker ung dame,fotografert av en av de beste. Likte v1 best, for det ser så ærlig ut.

Ha en fin kveld,Lau:-)


-ruth-

Terje S.

Tror det har noe for seg å lysne bare øynene Laurberg. Prøvde med web versjon men syntes ikke det ble bra. Brukte magnetic lasso tool og merket øynene. Lysnet med eksponering i Cs2. En levels justering gjør vel samme nytten.

Terje
Anne Ø.

Portrett kan du tydeligvis Lau. Liker svært godt fargetonenne i V 3.
Svært god lyssetting og godt blikk. Blikket, øynene i V 4 ble bra.


Anne:)
Avsluttet .

Hei Lau.

Endelig er jeg tilbake fra det smukke land, Danmark.

Et flott portrett du har fanget inn her. Selv fallt jeg best for versjon 1, dog med ønske om å dempe litt av lyset i ansiktets fremre parti, rundt nesen.
Videre blir det nevnt reflektorlys i pupillen. Denne skal ikke fjernes, lyset ligger akkurat perfekt klokken 13.00, slik det skal gjøres.
Har sett mange som er uheldige med lyssettingen og får den feil plassert i modellens øyner. Det mest perfekte er enten kl. 13.00 eller kl. 11.00.

Bra levert Lau.

Arne
Tove H.

Dette kan du (også)! Vakkert portrett med behagelig lys. Liker den ærlige v1.
Mvh Tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu