En del av disse tassene som dessverre stryker med når de passerer veiene i Stavanger hvert år
Utstyr
  • D200
  • Nikkor 105 mm f/2.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger435
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_266959} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Tove Å.

Herlig bilde! Tror jeg ville ha kuttet litt av det uskarpe i front, men flott skarphet på pinnsvinet og utrolig fine farger. Skikkelig på tur i eventyrskogen:) Dette ble jeg glad av!
Kjetil D.

Dette er nok det beste pinnsvin-bildet jeg har sett. Skarpt og fint. Typisk Nikon-bokeh. Med denne komposisjonen får man inntrykk av at pinnsvinet nesten er kommet trygt over på andre siden.
Anne Ø.

Skikkelig bra bilde og god bruk av dof.

Anne:)
Renate S.

Flott dof og ett herlig motiv du har her :)
Cornelia T.

Hei,
en veldig skarp kar du har fanget her...
Liker bildet godt. Ville også foreslå en versjon der du kutter litt på toppen av bildet, hele trestammen, da får du et litt mer panorama-aktig bilde der veien synes fortsatt, og litt grønt bak , og hovedmotivet, selvfølgelig.

mvh, Lia
Steinulf L.

Enig med Tove om utsnitt, ellers er dette meget bra
Kristin F.

Fargene er utrolig fine, og dofen det samme. Et meget godt bilde!

- Kristin
Eivind B.

Hei! Tusen takk for fine kommentarer! Hyggelig at dere likte bildet. Ser poenget med andre utsnitt, skal prøve på noen kutt.
Typisk Nikon-bokeh Kjetil? Kult, har ikke sammenlignet mye med Canon, men liker foreløpig godt det Nikon leverer. Det jeg selv liker best med bildet, er at den minimale dybdeskarpheten lager en slags sti for pinnsvinet over veien. Synssansen er vel heller ikke pinnsvinets største fordel i kampen for tilværelsen.. Mvh Eivind
Ann T.

Dette likte jeg meget godt. Veldig fint med små dybdeskarpheten - gjøre bilde veldig ''anderledes''. Bra utført!
Mvh. Ann
Kjartan T.

Sjeldent godt bilde av pinnsvinet! Liker dette godt. Du har miljø, dybdevirkning og ei lita historie i bildet ditt. Hadde vi ant konturene av en bil langt der bak så hadde jeg nesten gått i taket av begeistring:)
Eivind B.

Takk for fine kommentarer, Ann og Kjartan! Dyr er ikke noe jeg fotograferer ofte , så det var en hyggelig tilbakemelding fra en så erfaren dyrefotograf som deg Kjartan:D Enig i at en bil i bakgrunnen hadde vært gull. Mvh Eivind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu