Heilo
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S 80-200/2,8 IF ED
  • Brennvidde280mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/320s
  • FilmtypeRAW ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger328
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_267002} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Knut Børge S.

Hei Svein!

Dette synes jeg ble et meget flott miljøbilde som viser heiloens vakre omgivelser. Meget flott med den vakre steinen i forgrunn, og den trollske myra bak. Bildet kunne nesten vært bra uten heiloen, og med den blir jo dette helt supert. Dette falt jeg virkelig for, kjemepflott!

mvh KBS
Åsmund K.

Fin skildring av heiloens miljø med fin skarphet på fugl og flott bakgrunn.
mvh åsmund k
Kjartan T.

Her synes jeg det var synd at heiloa kikket mot fotografen, mens vi kan beskue det flotte landskapet bak. En liten kollisjon mellom blikkpunkter. hadde foretrukket at den kikket mer mot venstre, men et flott miljøbilde av fugl er det ellers.
Kjell Ivar Ø.

Flott miljøbilde fra Heiloas miljø, men synest kanskje steinen den
sitter på er vel dominerende.
Mvh Kjell Ivar
Espen B.

Her blir dessverre steinen for dominerende. Lyset er også vel hardt og heiloa kunne med fordel ikke vært så nyskjerring. Det var min mening :)

Espen
Svein B.

Hei, og tusen takk for kommentarer på ett bilde jeg selv er veldig i tvil om.

Bildet er ett utsnitt, jeg har litt rom å gå på til begge sider, og i toppen. Jeg har like bilder med heiloen i profil, uten at den ser mot fotografen. Men jeg har desverre ikke i mykere lys. Dette bildet er tatt grytidlig rett etter soloppgang- og dette gir vel direkte belysning, noe jeg sliter spesielt med på den store steinen selv. Likevel har bildet ''satt seg'' hos meg, jeg vender ofte tilbake til det- og prøver litt alternative justeringer. Jeg tar med meg alle tilbakemeldingene videre med dette bildet, så får jeg se hvordan det går. Takk for ærlige kommentarer nok en gang alle sammen.

Mvh
Svein B
Terje S.

Leser normalt ikke andre sine kommentarer før jeg skriver mine kommentarer. Var usikker da jeg kikket på bilde mens jeg satt på ferga idag pga at fuglen kikker rett imot. Innrømmer også at jeg har lest kommentarene her inne før jeg kommenterer nå. Dette uten at jeg har forandret standpunkt. Ønskelig hadde vært som Kjartan nevner at fuglen kikker til venstre. Fint lys men hva med å bruke ett photofilter for å varme opp fargene litt ?


Terje
Svein B.

Hei Terje, og takk til deg også.

Jeg har prøvd å legge fargene i ett varmere leie også, men det blir bare rart slik jeg har fått det til hittil. Så direkte lys er oftest ikke veldig varmt i fargene- jeg får bare slå meg til ro med att denne situasjonen fikk jeg en halvtime for seint- for å si det slik. Men fugl som kikker til venstre har jeg, så det er mottatt- og jeg er enig.

Mvh
Svein B
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu