Spurvugle
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-I 500/4 D IF ED
  • Brennvidde500mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeRAW ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger544
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Ketil K.
Glimrende nærportrett av spurveuglen! Jeg klarer ikke å se noe grunnlag for forbedringer. Blikkontakt, lys og bakgrunn er meget bra! Og kvistene harmonerer fint i bildet og viser at dette er en fugl som ikke nødvendigvis alltid sitter i tretoppene og speider.
ingebjørg fyrileiv g.
For et fabelaktig og intens blikk! Øynene borrer seg fast i meg med den klare gulfargen. Tonene ellers i bildet liker jeg også veldig godt. Det er ingenting som tar for mye oppmerksomhet, og bildet har dermed en meget god helhet. Når det gjelder bakgrunnen, så synes jeg muligens at den kan bli litt uharmonisk med resten, og dette særlig på grunn av treet som går ned i hodet på ugla. Men dette er ikke så vesentlig da opplevelsen var veldig god. Super, Svein.

vh ingebjørg
Thorbjørn R.
Ugla stirrer en i senk. Teknisk meget bra gjennomført portrett.
Knut Børge S.
Hei Svein!

Meget severdig naturfoto av den stirrende spurvugla. Som vanlig teknisk superb fra din side!

mvh KBS
Kjartan T.
Sett noe lignende før, men du verden hvor flott slike bilder av denne fuglen er. Ikke mye konstruktivt å komme med her. Et fin, fint fuglebilde av ugledvergen dette. God natt:)
Vegard L.
Meget bra dette. Et 4 cm kutt på venstre siden ville nok også fungert fint.
Mvh Vegard
Monica J.
Veldig godt bilde m flott blikk. :-)
Mvh Monica
Eli B.
Utrolig bra! I mine øyne helt perfekt.

mvh Eli
Geir Helge S.
For å være helt ærlig Svein, så mener jeg at øynene virker unaturlige. Har du behandlet de selektivt? Det jeg først og fremst reagerer på er fargemetningen i det gule. Ellers er jo dette et flott ugleportrett, men jeg har sett bedre fra deg før :-)
Mvh Geir
Gunnar N.
Artig liten sak - fin der den sitter i tussmørket. Fint portrett, øynene sitter som de skal. Muligens kunne du ta bort greinen i bakgrunnen til hø. i bildet ?
I det store og hele et fint og stemningsfullt bilde av spurveugle.

mvh Gunnar
Odd E. k.
Hei Svein!

Et flott bilde av spurveugla der den sitter på kvisten. Flott skarphet og et godt lys, skinner fint opp det svake lyset som kommer inn. Ikke lett dette med f4 og1/ 60 sek. Flott positur der den sitter på greina og stirrer med de gule øynene som er så særpreget hos uglene. Kloning er nevnt ang. kvistern til høyre, men jeg synest den må stå for ikke å få fot store hvut bakgrunnsflate. Mulig at bildet er noe blasset samt inneholder en noe blålilla tone (mulig blåtonen i det svake). Uansett et komponert bilde av spurveugla i et fint utsnitt Svein.

Ha en fin fotouke!

Mvh

Odd E.
Svein B.
Hei og takk for kommentarer alle sammen.

GHS: Ærlig skal du være- noe annet ville være dumt. Øynene har ikke fått noe spesialbehandling her- og fikk ikke meg selv til å reagere under bildebehandlinga mht fargemetning. Tror det er nær opp til slik de opplevdes der og da- og så mange ganger ellers med disse guløyde småuglene. Men det er selvfølgelig en balansegang her- fort gjort at det blir i overkant. Takk for at du sier det slik du mener det.

Ellers takk til dere andre også for ærlige kommentarer, med tips til forbedring fra flere- jeg tar det selvfølgelig med meg videre.

Mvh
Svein B
Per Harald O.
God komp. Rene, nydelige toner. Perfekt etter min mening!Herved anbefalt!
Kjell Sigurd S.
Strålende artsportrett. Lyset kler bildet og gir en fin stemning. Blikkontakten er ubetalelig og støttes av at bildet inneholder svært avdempede farger. Kvister hører med - ett sted skal den jo sitte :-) Meget flott dette Svein.

Kjell S
Robin J.
Meget pent artsportrett dette. Kan ikke huske i farta å ha sett noe som er bedre. Å så DET blikket. Meget bra Svein. Skulle gjerne ha tatt et slikt bilde selv.Mvh RJ
Kjell G.
Skikkelig fin øyekontakt. Kvisten i bakgrunnen kunne jo ha ''ikke vært der''.. Jeg likte de gjennomlyste fjærne i kanten i fuglens høyre side og i buken.

Et tiltalende og flott bilde!

mvh kjellg
Svein B.
Hei, og tusen takk for trivelige kommentarer fra dere siste også. Hyggelig at dette bildet faller i smak.

Mvh
Svein B
morten m.
En spurvugle med, som flere har nevnt, et blikk som kan ta pusten fra enhver. Bildet er så og si teknisk perfekt, men jeg hadde foretrukket en noe mørkere bakgrunn slik at bakgrunnen ikke ''stjeler'' fokus fra ugla.

Meget godt skutt dette!

Morten
Rolf S.
Ett flott portrett der det lysende øynene hever bilde, anbefales!
Mvh Rolf
Svein B.
Hei, og tusen takk for nye kommentarer.

Mvh
Svein B
Avsluttet .
Nydelig,rett og slett.
Og så den fine bakgrunnen,nesten som i en eventyrfilm dette her:-)
Flott bilde.
Hilsen Tone!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu