Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger341
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268330} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Tom T.

Dette er en av dine aller beste bilder. Liker den lyse tonen i bilde og komposisjonen er bra. Bra at personen ligger langt ned i sanden og hode plagget til fører mye. Ser at boka er opp ned.

Mvh Tom T
Anne-Lise S.

Dette ble svært bra! :-) Det er enkelt, men komplisert likevel. Det skal noe til å tenke så enkelt som dette, samtidig som du har med mange detaljer som man finner når man har studert bildet en stund. Som f.eks. at boka holdes opp ned. En artig kuriositet egentlig. Liker de lyse tonene som går igjen i hele bildet ditt. Ville selv plassert meg slik at personen og teppet ble litt mer skråstilt enn hva det er nå; 1 - 2 cm mer på skrått. Det ville gitt motivet mer spenning, men nå pirker jeg virkelig, Mr. ELvegård! :-) Liker det svært godt, og kan se dette for meg på en vegg i virkelig stort format!

Anne-Lise
Steinulf L.

Et vellaget bilde av et ''ordinært'' motiv. Fint å se at gode fgotografer også får slike motiver til å fungere svært så bra. Jeg er sikker på at dette nok også fungerer i farger, selv med boka opp ned.
Jacob V.

Jeg slenger meg på alle de gode kommentarene.... :)


Mvh

Jacob
Erik J.

En god fortelling kan være svært så detaljrik - her har du snudd det hele på hodet (inklusive boka) og fortalt en masse med minimalt av alt! Jeg syns dette ble bra!
Torild H.

Så sommerlig som kan bli, dette!
Lyse toner og henslengt positur, plassert passe uhøytidelig og lett på skrå i billedflaten.

Er enig: riktig image, at en tilsynelatende leser en *bok*, er viktigere i en slik setting, enn selve innholdet i boken.

Mvh Torild
Lars-Anders M.

Boken er bra. Man få lyst å lese.
Ole-Kristian T.

Hei Stig Børre, synes high key preget, ideen og uttrykket er kreativt og spennende. Slutter meg til Anne-Lise ang. komposisjonen, synes linja som teppet lager blir litt flat. Ha en strålende dag!
Geir N.

Jeg syns dette var lekkert. Enkelt og rent.
mvh
Geir
Ann T.

Jeg synes at dette er et anderledes og kreativt. Minimalistisk - små ting som satt sammen er lik ''sommer''. Men med en liten vri - damen på stranda som leser boken opp ned med en barnekjole på hodet??? Morsomt - Likte dette veldig godt :-)
Mvh. Ann
Stig Børre E.

Takk for kommentarer!
Enig i at linjen som teppet lager kunne vært litt mere skrå, fokuserte på at vannlinjen skulle være tilnærmet rett og da ble det slik. Når det gjelder boken så er jeg usikker på om den er opp ned. Når jeg zoomer inn originalen ser det ut til å være skrevet på thai eller et lignende språk (mye kruseduller...), mulig de har en litt annen stil når det gjelder marger og sidenummerering (?).

Takk igjen - hyggelig at det falt i smak.

StigB
Ivar B.

Få ord. Meget, meget bra. Det er faktisk veldig, veldig bra:-) kan være enig i at komposisjonen er noe flat, men synes dette alt i alt er suverent gjennomført. Mvh Ivar.
Stig Børre E.

Takk - hyggelig.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu