Løsningen på: hvad fotograferer Vidar?
Tre fotografer møttes i cyberspace (les foto.no). De fant felles glede i bildets og fototeknikkens alle sider - fra skapelsen av bildet og helt til mennesket bak kameraet!

Fire minneverdige dager i Danmark - tre nye flotte venner!

Dager fylt med samtaler, historie og kultur.

''We'll meet again...'' Lau, Dorte og Anne-Lise.

Og her byr jeg på løsningen på gåten ''hvad fotograferer Vidar''. Ikke mitt mest interessante bilde fra vakre Venø, men den viser det storslåttes og unike landskapet. Jeg er vendt 90'grader i forholdt til Lau og Anne-Lises standspunkt og opplever fargene litt annerledes... spennende og se hva tre ulike fotografer ser på samme tidspunkt og samme sted!
Laus bilde nr. 327352 og Anne-Lises bilde nr. 327532
Bildet inngår i albumet Midt-Jyllands fasinerende landskap og historie - En 3 dagers reise i våre vikingforfedres fotspor.

En stor takk til vertskapet og guidene, Lau & Dorte og til min artige reisekollega Anne-Lise.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-08-15 22:49:28
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E300
  • Olympus Zuiko Digital 11-22/2.8-3.5
  • Brennvidde11mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger404
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_272093} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Kjetil K.

Jeg syns dette var veldig flott... sterke flotte farger, skarpt og med fin komp c'',)

Mvh Kjetil
Vidar S.

Takk Kjetil :o)

Bildet er en del av en tredelt opplevelse, delt av meg og fotografene herunder.

Laus bilde nr. 327352 og Anne-Lises bilde nr. 327532

:o) Vidar
Avsluttet .

Her faller jeg for skyene,lyset,fargene og kompen.
Syns du har laget et vakkert bilde,uavhengig av de to andre sine:-)
Hilsen Tone!
Laurberg G.

Hej Vidar. At asimmilere et landskab i sin indre forståelse og gengive samme som det der særkender dette er ikke alle fotografer beskåret. Her viser du fuldt ud at du er i besiddelse af denne evne. En evne hvor hovedingrediensen er indføling og forståel af form og lys. Ingen ø kunne have haft en bedre gæst end du hvad angår markedsføring af øens karakter i form og lys. Vi der bor her og kender området må nol sige at dette er mesterlig gengivet, og vel endda ikke er det bedste af hvad du viste Anne-Lise og jeg. mvh. lau
Vidar S.

Hei Tone: Takk for en flott kommentar :o)

Hei igjen, Lau: Det var overveldene ord og jeg blir både ydmyk og rørt! Man blir inspirert og motivert til å yte ekstra i det rette selskapet og omgivelser. Takk, for at du viste oss ''Lau-land''!

:o) Vidar
Anne-Lise S.

Se så, kjære fotovenn og reisefølge i ''Lau-Land''! :-) Her kom til sist ''Hvad fotograferer Vidar'' i ''Gyllent Samspill'' med naturen på vakre Venø! :-) Klatreturen og rundkastene i de gyldne strå ga resultater; et flott oversiktsbilde over det smukke landskap i ''Lau`s verden''. All den jord som farget dine kneskåler var vel verdt det hele! :-) Du fanger lyset på en glimrende måte over det hele, og du ser de bølgende formene innover i landskapet (på høyden) som du bruker til et fint utsnitt her. Jeg ser at du også har fått med den blomstrende, lilla lyngen der fremme til høyre. Den var det mye av i ''det lille land'' akkurat nå, og var et utrolig skue i naturen omkring oss. Et lekkert foto, Vidar! :-)

Knus,
Tornerose
Eva Marie P.

Et utrolig flott bilde Vidar. Liker komposisjonen din her. Litt uvanlig og innmari kreativt. Flotte farver. Stråene er så utrolig dekorative, de ser så myke ut...
-epl
Vidar S.

Hei AL og Eva :o) Takk for gode tilbakemeldinger. Det var skikkelig morro å fotografere på Venø... akkurat som på Vågsøy. Karakteristisk landskap som er utfordrende, både Venø og Vågsøy, men veldig så forskjellige. Vi som farter rundt med kamera er priviligerte og heldige som får oppleve naturen så intenst som vi gjennom våre objektiver.

Eva, stråene var virkelig myke, men jeg endte opp med noen små rift allikevel... men det merket jeg ikke før jeg var ferdig.

:o) Vidar
Rune S.

Nydelig landskapsbilde i flotte farger og god komposisjon. Liker den gyldne enga som strekker seg bortover pluss de meget flotte skyene som er med på å skape et stort dyp i bildet. Meget bra!

Mvh
Rune S
Tove H.

Flott komponert landskapsbilde med god dybde. Fint lys på gyldne strå. Idyllisk.
Mvh Tove
Vidar S.

Rune og Tove... takk skal dere ha!
Det var virkelig et idyllisk og vakkert landskap. Jeg skal med sikkerhet tilbake!

:o)) Vidar
Odd E. k.

Hei Vidar!

Kan være fint å dele samme interesse og å kunne utfolde seg sammen. Iveren og inspirasjonen sammen kan føre kreativiteten ut i det uendelige. Samspillet er her viktig, en form for konkurranse. Flott å høre og se at fotogleden var på topp, noe en lett ser ved å studere bildene. Utrolig så forskjellig vi mennesker ser på samme ting, noe som er inspirrerende og lærerikt. Det å være på en ny plass skaper utfordringer og det å kunne være på en ukjent plass sammen med kjentmann er veldig utfordrende og spennende, slik sikkert dette møte ble. Flott at du kan formidle dette sammen med oss andre her på dotten Vidar.

Ha en fin fotohelg!

Mvh

Odd E.
Vidar S.

Takk for dine betraktinger rundt ''prosjektet'' vårt, Odd. Du fikk med deg poenget.

En god fotohelg til deg også! :o) Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu