Sommerglæde
At være vægtløs. At være i et med. At være salig. At være i nuet. At leve.
''Uden at du bliver som barn påny, kommer du ikke i salighedens rige.''

To billeder taget med 1 sek. mellemrum.
Jeg synes at de er dejlige.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-04 21:24:15
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-09-04 21:25:21
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-09-04 21:26:17
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger442
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275422} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Tom T.

Drømme motiv Lau:) Her treffer du blink igjen , komposisjon er etter boka, innramming forsterker budskapet i bilde og barna skaper liv. Er vanskelig å velge en favoritt her, farge bildene gir meg den best sommer opplevelsen.

Anbefaling fra meg:)

TomT
Laurberg G.

Tak Tom. - Jeg tror at du har ret i at farvebillederne her giver mest scandinavisk sopmmerfølelse. Fjordens farve, og især Izars ansigtudtryk af nydelse på nr.2 synes jeg understreger titlen. Mange, mange tak for din anbefaling. Jeg er selv meget glad for disse serier. mvh. lau
Monika Frisvold V.

Hei Lau!
To herlige bilder...
Synes fargene passer til teksten, men likte også S/H....
Det er som Tom sier.... Drømmebilde :)
anb...

monika
Laurberg G.

Ja - En drøm. For ikke lang tid siden gik disse tre børn over 1500 km. på støvede afrikanske veje på flugt fra Kongo. Nu er de her. Men hvor længe? Nu skal de jo aflægge eksamen i danskhed for at kunne få fast opholdstilladelse. En stor bekymring. Men lige nu er den glemt. Frygten. Mange tak for din kommentar. lau
Brit M.

Jeg syns også de er deilige, Lau, både bildene og ungene. Jeg vet ikke, jeg syns fargeversjonene tilfører noe ekstra, som også på bildet av sandbekledningen.
Begge var supre, men bilde 2 var litt spesielt, falt for attityden til de to jentene. Og guttens ansikt er ubetalelig! Enten tenker han: nei jenter gidder jeg ikke å være sammen med, eller: huff, så kaldt vannet var :-)
Håper å få se flere i denne serien!

Brit
Laurberg G.

Tak skal du have Brit. Ja - han er meget drillende den gut. Men jenterne klarer ham fint. De jholder sammen. Og vandet er koldt. Det er lige kommet ind med en strømvending fra nordsøen. Så det er meget salt og meget koldt. Men ellers tror jeg nok at han føler sig som en sælunge. Han opførte sig i hvert fald lige sådan. En stor tak til dig og og så til Monika for anbefalinger. Om der kommer flere ved jeg ikke. Jeg har ganske vist ret mange. Men på længere sigt vil de nok trætte ved gentagelser. mvh. lau
Helge R.

Du skaper en egen stemning i sh, i farger er situasjonen mer hjemmerkjær, alle er gode, vanskelig å velge.
Ha en flott natt hilsen
:)Helge
Tone A.

Hei Laurberg
Du har fanga ei stemning som osar av barna sine glede over å bada i sjøen.
Gutten er modigast av alle 3 og har allereie kome seg ned i sjøen. Det virkar som om sjøen er litt kald pga at jentene går forsiktig utover, og eldstejenta er så oppteken av kva ho ser i sjøen.
Her er det versjon 2 som eg likar best pga at her ser ein heile ansiktet på gutten, som har eit herleg utrykk der han symjer så nær stranda. Også versjon 4 i svart/kvitt er fin men eg synes at farggespelet i sjøen mot dei nøttebrune ungane gir ein flott effekt til bildet.
Versjon 1 og 3 er gutten ganske prega av skuggen i ansiktet. Og det er også meir skugge på jentene som ikkje ghar så fine positurar der dei overlappar kvarandre litt.
Så det vert versjon 2 for meg, der gutten sitt glade fjes og jentene som er litt meir aventande og som må granska sjøen før dei kan symja, er den versjonen som er best eksponert og komponert.
Flott fanga blinkskudd og kor rammen gir noko litt drøymande til bildet.
Ei anbefaling frå meg også.
:) Tone
Laurberg G.

Mange tak til dig Helge for din kommentering. Det er ganske givet vers. 2 som er det bedste. (Se Tones forklaring ) Her er udtrykket der fortæller om glæden og jenteres undersøgelse af det ny element i deres tilværelse. Når jeg fotoografere på den slags situationer lader jeg vælger jeg lyset og låser det med AE-L. Vælger multifocus og lader cameraet eksponere det ene billede efter det andet så hurtigt det kan lade sig gøre. For cameraet her ca med 1 sek. mellemrum. Når situationen er der tæller jeg så 3 billeder frem og stopper. Da gemmes de sidste fire billeder. De to herover viser en sådan rækkefølge og viser så hvor stor forskel der alligevel kan være på to eksponeringer. mvh. lau
Laurberg G.

Også en stor tak til dig Tone. Jeg er helt enig med dig. Det er vers 2 der er sagen. (se også svar herover til Helge.) Må jeg også sige mange tak for din anbefaling af billedet her. Det luner gevaldigt en gammel fotografs hjerte at mære den positivitet hvormed mine små ind- og udtryk bliver modtaget. mvh. lau
Avsluttet .

Hallo Laurberg

Nydelige bilder alle sammen men setter s/h i første rekke disse er bare helt fantasiske og rammen passer nydelig til..

Rune
Tove H.

Farger ga den beste sommerstemningen og v2 likte jeg aller best. Guttens uttrykk her er ubetalelig, komposisjon og innramming er forøvrig topp.
Mvh Tove
Ronny A.

Hei, Laurberg.
Nydelige bilder som du får fram med den duse effekten som ei ramme. Liker egentlig både farge og s/h versjon, men holder en knapp på farger, da det gav mer varme til bilde. Toppers:-)
Ha en fin aften.
mvh Ronny
Avsluttet .

Flott bilde. Liker utsnittet og fargene. Rammen synes jeg passet veldig bra til dette bildet.
Anne Kristin Fiskaa h.

Hei Lau

Dette var bare vakkert. Har sett lenge på alle versjoner og klarer ikke å¨velge en favoritt. Synes de var fine alle sammen, Innrammingen er også helt perfekt. Naturlig og en fin komposisjon.

Anne K
Laurberg G.

Hej alle herover. Mange tak for Jeres opmuntrende bemærkninger. Jeg synes at det er morsomt at i offatter kantbluringen i hvidt som en ramme. Det er det egentlig ikke. Mere en måde at få det tidløse og drømmen ind i billedet. En ganske almindelig situation som kun afviger fra de fleste badebilleder ved at børnene er brune. Dette efterlader et lidt eksotisk præg og måske et ubesvaret spørgsmå om Hvor og måske endog Hvorfor.
Så igen en hjertelig tak til Jer alle. mvh. lau
Eva Marie P.

Et herlig smil, velger meg v2 og 4. Dei er like fine alle, men det ansiktet er uimotståelig...Klarer ikke si om s/h eller farve er bedre enn det andre, de er flotte på hver sin måte. Barn og vann er en herlig og god kombinasjon. Både for dei og fotografen, for da kommer den ekte gleden tilsyne. Likte dette bildet, det gjør meg glad. Liker at de skaper en fin balanse i bildet at det er et barn på den ens sida og to på den andre. Fin komposisjon.
God helg.
-epl
Laurberg G.

Tak Eva. Og her er jeg helt ening med dig. Atopleve og gengive disse børns glæde i situationen smittede af på mig i fotograeringssituationen. Og dejligt er det at få genklang for denne følelse af de der ser disse billeder. mvh. og en stor tak. lau
Hans-Jørgen H.

God aften Herr Giversen!

Et meget yndigt og smukt bilde av de badende barn.
Veldig spennende rammevalg...
Bevare meg vel!
Se hvor de fryder seg, og jeg liker versjon to aller best da det er noe spesielt med guttens smil som treffer meg...uttrykker en stor glede og tilfredshet.
Likte godt denne effekten!

Og Rasmus dverg har du etter all sannsynlighet ikke hatt besøk av........
Da hadde jeg vel fått vite det.....
Gjem vekk all din snaps Laurberg under birkerot borti skoven......
Hans-Jørgen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu