Bildet inngår i albumet Turist -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger171
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_287700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom T.

Et bilde helt etter min smak. Bra komposisjon og et bilde som kan tolkes. Bra historie fortelling.

TomT
Tove H.

He, he, ja, dette var artig tatt! Glitrende hav og deilig avslapping med distanse til avisas nyheter. Hull i stolen er det mest dramatiske her.Stolpen er flott. Liker bildet!
Mvh Tove
Avsluttet .

Greit dokumentert dette. Viser kanskje at vi nordmenn ikke kan reise utenlands uten å få med oss nyheter hjemmefra...
Komposisjonen sitter også etter min smak og liker delingen av bildet her. Klarer ikke å bestemme meg om klokka er et forstyrrende element eller ikke, og det er jo bra... :)

Erik
Mone K.

Herlig!

Får meg til å lengte etter sol og varme.

Flott utsnitt.... Liker urbrentheten i vannet.

Mone
Erik J.

Fulltreffer i turistklassen! Her en traust nordmann under fjerne himmelstrøk, sannsynligvis har han geitost/høvel på rommet. Du er god på observasjoner når du er på tur! (får du forresten tid til å snakke med de du reiser sammen med, jeg spør ut fra opplevde bebreidelser av meg selv?)
Andreas S.

Heisann

Et bilde som gir rom for flere tolkninger. Turist i eget land? Bør nødvendigvis ikke være i det store utland dette, kan like godt være i Norge:) Fint komponert med artige detaljer og elementer. Synes du har fått et bra detaljnivå og lys på personen selv om bildet i sin helhet så og si er tatt i motlys.

Mvh. Andreas D.
Lars-Anders M.

Jeg mener det er politikk i dette bide. Mette marit og Sv. Det er to kontraster det. Sv vil vel kvitte seg med monarkiet om ikke jeg er feilinformert. Her ligger budskapet i bildet mener jeg.
Stig Børre E.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger og politiske kommentarer... :-)

StigB
Trygve K.

Flott konsentrert komposisjon; - og her ser jeg det som kjennetegner et godt bilde. Den negative formen er nærmest perfekt definert, uten noen forstyrrende elementer. Spesielt legger jeg merke til hvor godt det spennende krysningspunktet av linjer fungerer der horisonten løper bak hånda og avisa...

:> T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu