November 2007. (Turistinformasjon: Tatt fra Gamle Bybro med utsikt oppover langs Nidelva. I bakgrunnen Gløshaugen med det som før het NTH.)
Bildet inngår i albumet Trondheim -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger155
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_289834} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tom T.

Bilde virker litt tilfeldig, det liker jeg:) Kan se ut som bilde er tatt fra bil. Ser glatt ut her.

Bra:)

TomT
Lise U.

Hei Tom! Dette bildet er tatt i fart, men ikke fra bil: Jeg skrittet ut på fortauet på andre sida av brua for å prøve å få dama plassert i siluett mot de lyse partiene av elva før det var for sent. Det var ikke så altfor glatt den dagen, men det var sikkert fint å ha gåstavene allikevel -- eldre mennesker har jo gjerne litt lett for å bryte bein hvis de først faller... Takk igjen for positiv kommentar :)))

:) Lise
Ioannis L.

Et flott bilde!
Likte at lyspillet fra solen på en artig måte fortsetter der det savnede silhuetthodet leker i de mørke partiene!
Lise U.

Hei Ioannis -- så kjempehyggelig at du likte bildet mitt! Tusen takk!

:) Lise
Trygve K.

Dette her derimot syns jeg ikke fungerer. Det er litt for mye som ''elg i solnedgang'', der elgen dessverre ikke kommer heilt til sin rett. Tilfeldigheter kan være bra, men her synes jeg det spriker for mye...

:> T
Lise U.

Hei Trygve, takk for at du sier din ærlige mening. Selv liker jeg denne hodeløse vandreren/elgen (en eldre dame) som tilfeldigvis befinner seg på samme bru som den yngre mannen (på vei ut av bildekanten) en novemberettermiddag i det klisjéaktige lyset, og ''hornene'' på hovedbygningen ved NTH som stikker opp et sted mellom den dekapiterte elgen og hullet i skylaget hvor sollyset bryter igjennom. Jeg er helt enig i at dette er en variant av elg i solnedgang, og skjønner veldig godt at det ikke nødvendigvis faller i smak.

:) Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu