My room
Bildet inngår i albumet Selvportrett - Liker å ta selvportrett. Føles nesten som å skrive en slags dagbok, og det føles egentlig veldig utleverende. Men på en bra måte...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-12-08 14:14:21
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon 1DS MkII
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger664
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_290306} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Victor K.

Likte bildet! Bra gjennomført selvportrett. Det som jeg likte best med bildet var lyssettingen din og fargetonene du har valgt. Liker den svart/hvite effekten, den gjor seg så utrolig bra ut i denne sammenheng og den harde blitzen/lyskasteren gjore at bildet tar seg enda bedre ut!
Bra!

mvh Victor Kleive
Dan S.

Hei,
blir sittende å studere alle detaljene i bildet,og siden jeg ikke kjenner deg så regner jeg med at tingene er plassert pga at de beskriver deg som person..og bildet blir da utleverende av deg som individ,vi kan bare tolke de forskjellige elementene..tolker blant annet blikket ditt mot kameraene som om de er en ''personlig'' favoritt(eller betyr mye)..ser noen hellende linjer men er det pga huset?liker midtstillingen av deg og du er jo fin i korsett:)gjennomtenkt og godt utført selvportrett..mvh Dan Sandmoen
Michaela K.

Tusen takk! Hellende linjer er det sannelig, men jeg syns bare det er litt sjarm. :)
Marcelo V.

Dette likte jeg. Du klarer og skape en fortelling med ditt selvportrett. kan kunne enke meg litt mer tegning på venstre side av bildet, på mitt skjerm gror igjen en del.
Marcelo
Unni F.

Et modig og originalt selvportrett. Bildet har en spesiell stemning av gamle dager, vet ikke om det var tilsiktet men får tanker om kvinner for 100 år siden. Kan være noe med den melkehvite huden, - slik kvinner skulle ha før i tiden (før det ble moderne å være solbrun) Lyset er nesten sepiabrunt samtidig som det er farger, skarpe kontraster og svart-hvit...en meget kreativ blanding synes jeg. Komposisjonen er midtstilt, men oppdager at jeg liker det. Ikke alle bilder behøver å være ''standard'' mht hvo rman plasserer fokus. De gamle kameraene er absolutt prikken over ien. Det eneste som forstyrrer er stållampen på venstre side...
Hilsen Unni
Avsluttet .

Syns du har gjort en meget god jobb. Personligt ville jeg kuttet toppen av bildet, der skjer det ingenting. Helt ned mot vinduskarmene.



Arne
Olav L.

Dette hadde jeg sansen for, på flere plan. Liker at det er tatt med såpass mye interiør og luft rundt deg selv, og til tross for at det er masse 'rot' blir det ikke forstyrrende. Lyset er svært bra. Den nesten elfenbenhvite huden er jo også med på å fremheve det menneskelige. Liker at ansiktet er snudd vekk og ned.

Skulle jeg komme med noe, så ville det være å kutte rett under den hvte listen helt øverst i bildet, i midten der, som er en liten detlaj jeg synes forstyrrer i et ellers flott bilde.

mvh

O
Mats L.

Mycket bra! Många sköna detaljer som säkert berättar mycket om dig som person. Det bleka färgerna skapar en fin ton som känns gammaldags men ändå modern. Snyggt med de långa gardinerna till höger och väldigt bra ljussatt. En kreativ bild som jag kan titta länge på. Den ljusa hyn och korsetten gör bilden väldigt artig, mycket bra!

Mvh. Mats
Steinulf L.

Ikke mye å føye til her. Fint med alle miljødetaljene. Venstre side er kanskje litt mørk. Du er flink.
Michaela K.

Takk for alle fine kommentarer! Nå har jeg lagt ut en ny versjon, hvor jeg har retta opp litt og lysnet noen partier. Bedre?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu