Svanedans
Bildet er tatt en tidlig høstmorgen på vei til jobben.
Jeg liker kontrasten i bildet; de lyse svanene mot det svarte elvemørket.
Utstyr
  • Nikon D50
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger177
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_291776} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Jon K. L.

I utgangspunktet et spennende motiv, men jeg reagerer på at svanene vender vekk fra fotografen, noe som gjør at bildet mister litt av den interessen det ellers kunne vekket.

Jon K
Halvor I.

må si meg helt uenig i din kritikk av bildet Jon. Svanene er fin-fint plassert lavt i bildet, noe som fremhever kontrasten mellom de hvite svanene og det blå vannet. Et utrolig fint bilde med eventyrstemning. Det at svanene vender brtrot fra fotografen gjør bare bildet mer naturl Stå på Hege:)
Hege I.

Det ideelle i et tradisjonelt fuglebilde vil nok være at fuglen vender mot fotografen, men i dette bildet synes jeg figurene fuglene skaper er viktigere enn å se fronten på dem. Bildet blir kanskje også litt mer ''mystisk'' av at fuglene er på vei innover i bildet? Hvor skal de hen/ hva vender de blikket mot?
Espen R.

Hei Hege
Synes ikke det gjør noe at svanene vender bort fra fotografen, det er mer spennende slik du har komponert det. Komposisjonen er bra, men tror jeg ville kuttet 4-5 cm av toppen, bildet vil da fremstå som renere. (min subjektive mening:-) Synes kanskje det er litt mye fargestøy i vannet, har du justert saturation eller hue?
vh
Espen
Hege I.

Hei, takk for tips. Jeg er enig i at bildet ville bli renere om jeg kutter noe av toppen. Har allerede kuttet litt, men kan nok kutte mer ja...
Fargene er noe justert i photoshop, husker ikke om det var hue eller saturation. Er nybegynner på behandling av bilder i photoshop og setter pris på tilbakemeldinger som den du har gitt meg. Jeg synes fargene i bildet fungerer fint, men fargen på vannet kunne sikkert vært litt roligere?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu