Novemberstemning
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_300434} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Bergliot E.
Trollsk og stemningsfullt med fin komposisjon og særdeles fine trær. Dette falt virkelig i smak hos meg.

Bergliot:)
Rune E.
Fin fint. ''Regner'' med det er fra Bergen? Så ihvertfall veldig kjent ut :) Snart blir det lysere tider, forhåpentligvis, selv om det på dette bildet passet godt med sluddhe.....
Fred S.
Ypperlig komp, med den fine diagonalen som gangveien (opp til Fløien, regner jeg med) og de målrettete gruppen turgåere utgjør. De umiskjennelige fargene dine liker jeg.
Har en mistanke om at du har gjort en del klonearbeid med å fylle inn kvister og trær i tomrom mellom trærne, men til tross for litt småslurv her og der fungerer det.

vh fred
Steinulf L.
Nedbøren kombinert med den lange lukkertiden gir bildet en malerisk effekt. Fint.
Ole-Kristian T.
Dette bildet var bare kjempestilig! Spesielt flotte trær, og komposisjonen er upåklagelig. Flott med nedbøren og den lange lukkertiden. Fargene ligner andre bilder jeg har sett med HDR. Hvis dette bildet er HDR, kunne noen forklare meg hva denne teknikken går ut på? Går det på etterarbeidet?
Per Harald O.
Flott miljøbilde, mektige trær.
Knut L.
Det kunne vært fra Småberga'n i Trondheim, også - med lerketrær i vintersludd.
Enig med Steinulf; - meget malerisk, og ellers stemningsfullt.
Fin komposisjon og umiskjennlige fargetoner med aase-preg, - ;-).

Knut L
Per Olav V. T.
Kunne tenkt meg kun de to personene med paraply og mørk hettegenser + en eller to lengre ned i stien her... dessverre trekker slurvete PS-redigering av greinene ned i et ellers fengende motiv. Det blir irriterende å se på en trestamme som plutselig slutter av, for så å vokse igjen ut fra løse lufta en halvmeter til høyre... eller det hadde vært svært imponerende i real life :)
Interessant smakfull fargebehandling du har gjort og værets mønster som blir forsterket v.h.a. paraplyen i bildet er god.
Et motiv som kan bli bra om du legger ned mer arbeid i greindetaljene ved kloningen, men ville nok ikke gitt deg godkjent for etterarbeidet i dette bildet fra meg.
Per Olav
Erlend M.
Veldig fint bilde synes jeg. Men etter noen sekunder ble PS-slurvet synlig, og deretter svært så distraherende.. Noen timer drittarbeid i PS så ender du opp med et riktig flott bilde.
Brita Helen E.
Hei!
Her så det jammen litt kaldt og hustrig ut..
Fikk en umiddelbar malerisk følelse av dette bildet.
Flott komp. og fint lys. Litt PS-slurv er nevnt..enig i det! Men ellers godt jobba!

Mvh Brita...
Espen A. I.
God stemningsrapport og ikke akkurat et gledelig vær, men dog et veldig fotogent vær! Stoffligheten som den dalende snøen danner er ubetalelig. Flott struktur og strak komposisjon.

mvh Espen
Stig Børre E.
Fin komp og steming. Et godt motiv.
De tynne grenene blir veldig takkete.

StigB
Linde G.
Flott bilde. Det oste av liv og røre, og det maleriske er veldig kledelig til motivet her synes jeg. Likte også godt disse blåtonene i klærne som forsterket det maleriske. Flott jobba og et supert foto.

Hilsen
Linde Gilberg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu