Grundarfjördur
På vei mellom Olafsvik og Grundarfjordur i skumringstimen 21.02.2008.
Bildet inngår i albumet Island - Du store vide verden -
Utstyr
  • Canon Ixus 800 IS (kompaktkamera)
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger282
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_308253} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Terje L.
I mine øyne en bra komposisjon. Flott detalj med brenningen og sprayen. Man føler kulda på kroppen.
Eirik H.
For meg blir det litt for ubestemmeleg kva du ønskjer å vise her, altså motivet. For meg blir det litt for mykje av alt. Det kan være hjelpsomt å bestemme seg på førehand for kva type bilete ein vil ha, og jobbe ut i frå dette. Denne delen av Island skulle gje deg flust av flotte motiv og inspirasjon.
Avsluttet .
Spennende bilde.
Du klarer veldig godt å formidle den kalde stemningen her.
Liker at du har fått med sprøyten fra bølgene,stråene i forgrunnen og snøen som fyker.
Flott bile fra Island igjen.
Hilsen Tone!
Ole-Kristian T.
Slutter meg til de andre her, vakkert med stråene mot snøeen i forgrunnen, og den mektige bølgen med skumsprøyten som står opp. Flott bilde fra sagaøya :)
Anne-Lise S.
Tusen takk for tilbakemeldingene fra dere! Det var virkelig kaldt her idet sjøen sto rett inn og snøen føyka om ørene. Ser at du ikke helt forstår hva motivet er her, Eirik, og det har jeg full respekt for.

Anne-Lise
Liv F. D.
Hei Anne-Lise.
Dette var et flott landskapsbilde med vakker stemning. Nydelige farger og godt gjengitt.
mvh
Liv '')
Thorbjørn R.
Forfriskende landskapsbilde fra Island. Den vakre himmelen, samt bølgene som bryter mens sjøsprøytet blåser sidelengs gjør dette bildet for min del. Og veibiten oppe til høyre forresten.

Mvh Thorbjørn
peter b.
Hei Anne-Lise,
Spennende bilde. Du får fram den barske, ugjestmidle kysten på Island.

På tross av et enkelt motiv, gir dynamikken i bildet, det lille ekstra.
Bra komposisjon der siv/strå som bøyer seg i vinden, sjøen som slår inn mot land og skyene, utgjør det jeg mener gjør bildet levende. Og akkurat passe farger.

Har sett litt på dine øvrige bilder. Mye interessant og godt håndverk.

Hilsen
Peter
Anne-Lise S.
Peter og Torbjørn: Dere oppdaget linjene i motivet her, og du, Torbjørn ser også veistumpen oppe til høyre; forsvinningspunktet ut i intet. Nettopp linjene er essensielle her, og brukt bevisst for å få frem inntrykket av den kalde vinden som drev fra land mot sjø og fra sjø mot land. Tusen takk for kommentarene. Jeg ser jeg når frem med budskapet mitt! Tusen takk også til deg, Liv, for hyggelig kommentar om det du likte ved dette!

Anne-Lise
Steinulf L.
Dette ser skikkelig surt ut. En fin stemningsrappåort og et bedre naturbilde enn det jeg tidligere kommenterte, men som det sre ut til at du nå har fjernet.
Anne-Lise S.
Ja, har fått ordnet litt med skjermen på den nye pc`n. Det hjalp, og nå tror jeg i alle fall, at den er mer ''riktig'' ift. hva den var. Av den grunn så jeg jo også at farger og lys ikke var helt som det skulle på bildet du nevner over her, så fjernet det med tanke på å få redigert det på nytt. Ingen vits i å ha et foto liggende ute som jeg kunne se ikke var det store etter å ha ordnet skjermen. Nei, da tok jeg rev i seila... :-) Håper jeg er mer heldig ift. hva jeg kan se på egen skjerm nå. Det er ikke bare, bare med ny pc...

Takk for kommentar til dette! Det setter jeg pris på! :-)

Anne-Lise
Odd E. k.
Hei Anne-Lise!

Et flott motiv, der fralandsvinden er sterk og jevn. Kan se aksene heller vindens vei samt at skumsprøyten på bølgetoppene kaster seg ut mot havet igjen. Noe hardt lys men flotte farger i bildet. Ser også at skarpheten ikke er helt på topp, da kameraet sikkert er håndholdt i noe dårlig lys eller at jeg tar skrekkelig feil, da det er vinden som uroer motivet. Flott fanget er det i alle fall, der komposisjonen er på topp. Liker også godt snøen som ligger stedvis mot den bare bakken og bølgene som slår mot land. Himmelen har også et noe rosa skjær over seg og skaper stemning. Flott fanget i et fint utsnitt Anne- Lise!

Vil ønske deg den riktig fin påske!

Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.
Hei Odd! Det er flott å få en gjennomtenkt kommentar som din! Den viser at du virkelig har studert motivet, og at du legger merke til de små detaljene! :) Skarpheten ligger her i front, nærmest meg, så du har helt rett i at den ikke er helt på topp innover i motivet. Kameraet er håndholdt også, så med stativ ville den nok absolutt vært bedre! Hjertelig takk for gjennomtenkt kommentar!

Ønsker også deg en riktig flott påske!

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu