Hva skal jeg gjøre nå tro??!!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-03-22 11:55:38
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger260
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_309084} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Turid L.

For et herlig uttrykk denne
hadde. Fin tittel og et
skarpt og fint bilde.

mvh Turid
tron-ivar h.

Takk for hygglig og rask kommentar Turid :-)
Ann Kristin S.

Dette synes jeg at var flott også. Skarpt og fint og aller best så fine farger som passer til hverandre. Hundens farger er jo topp med miljøet rundt. Fin komposisjon og lys. Dette kan du sette på veggen i en fin ramme.
Mvh Ann Kristin
Lene L.

Nydelig hund.Flott komposisjon og farger,ser nesten ut som det er malt :-)

Lene
Gjermund H.

Her har du truffet bra med det meste! Flotte farger, god komposisjon, fint lys og ikke minst et utrolig fint uttrykk på modellen... Anbefaling fra meg!
Gunnar L.

Jeg ser du har fått mange flotte kommentarer på dette bildet, så da er det vel på tide med litt kritikk? :)

På min skjerm ser det ut som at det er drevet kraftig bildebehandling på dette bildet. Det er halo rundt hodet på hunden.
I tillegg ser det ut til at deter brukt kunstig blur på bakgrunnen. Jeg vet ikke hvorfor det ser slik ut, men jeg får ikke fargene og skarphet/uskarphet i bildet til å stemme helt.

Om jeg tar feil, så hadde det vert fint om du skrev litt om det, siden jeg ikke er noen ekspert på bildebehandling :) Om du har behandlet bildet, så kunne det vert ok om du hadde lagt ved originalen, slik at det er mulig å få se forskjellen.

mvh
Gunnar
tron-ivar h.

Hei
skjønner ikke helt hva du mener med halo, men jeg har behandlet bildet noe ja med hjelp av usm og blurtool+dodgetoolog og litt noise reduse. Ikke noe mere avansert en det.. er ikke helt stødig i ps kan du si...

mvh Tron-ivar.
Gunnar L.

Hei tilbake.

Med halo mener jeg at rundt hodet på voffen er det et lysere felt, omtrent som en glorie.
På min profilerte skjerm vises denne veldig godt, og om den ikke skyldes bildebehandlingen, så har du vert uheldig med bakgrunnen :)

Ikke oppfatt meg som en som er kritisk til bildet ditt, for det er et fint bilde, men det kan bli enda bedre...

mvh
Gunnar
Einar N.

Hei Tron-Ivar

Synes dette ble et flott bilde jeg. Ser faktisk ikke noen halo og synes dermed ikke at du har brukt for mye USM. Skarpt og fint bilde i hunden dette. Er det noe jeg skulle stusse på så måtte det være at rødfargen på skjærene bak er blitt noe dyp, og at steinen til høyre for hunden er litt blurret. Denne steinen er jo tross alt i samme dybde som hunden og burde vel strengt tatt også vært i fokus. Samtidig gjør jo blurringen at hunden kommer svært godt frem her og regner med at det var det som var tanken bak. Utsnitt, lys og komposisjon er meget bra.
Alt i alt, et meget godt bilde som du kan være svært fornøyd med. Du blir flinkere for hvert bilde du legger ut nå. En anbefaling fra meg også.

Einar
Avsluttet .

Hei
Jeg synes hunden kommer flott fram. Skarp og klar.
Men jeg ser også en halo:)
men hunden er jo hoved motiv og den er flott.
Mvh
Eva
Eva Marie P.


Jeg er usikker på dette bildet, jeg ser ikke hunden helt klar klart på min skjerm..
Nydelig hund, nydelige faver og en god komposisjon. Men bluringen er veldig dominerende i bildet. Sikkert en smak sak og jeg er ikke noe ekspert:O)
Hadde vært artig å se dette uten denne effekten.
-epl
Anne-Lise S.

Flott plassering av rottweileren i bildeflaten, og jeg synes du får frem tegninger i pelsen på en god måte, og du har fin øyekontakt med hunden. Du har fått en halo, spesielt fra toppen av hodet og nedover på venstre side som skjemmer litt; et lysere område som viser hundens kontur. Spesielt er dette godt synlig ved øret i V1. Ser du har behandlet bildet på nytt i V2, men der har du mistet noe av det jeg likte ved fargene og lyset i bildet, om enn det sikkert er mer likt originalen da.

Anne-Lise
Ronny J.

Dette likte jeg!
Og jeg liker versjon 1 best!
Skikkelig Kalenderbilde av Nikita.

RJ :o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu