Hvem var her??
Mystikk i skogen
Bildet inngår i albumet Mandal - den hvite byen ved havet - Mandal - mer enn hvite hus og Sjøsanden, men det også.....
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-04-24 23:24:46
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon 18-55mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLitt tilting for å skape spesiell effekt på disse mystiske malte figurene på masse tre i et skogsområde i utkanten av Mandal
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_315297} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Steinulf L.

Litt uvanlige farger, men mystisk og dekorativt.
Liv Anette T.

Har lagt ut en versjon av figurene hvor jeg ikke har beveget kameraet, bare slik at de vises slik jeg så de når jeg kom inn i skogen. Det var malt masse ulike figurer. Flest var i likhet med disse, men noen store øyer var også malt på noen tre. I tillegg var det hengt opp fjær og små trebiter som viftet i vinden. Rykte om fenomenet hadde spredd seg og det var rene folkevandringen den dagen jeg var der. Ingen vet hvem som står bak dette ...om gåten ikke er løst nå uten at jeg har fått det med meg
Øyvind B.

Et spennende bilde, Liv Anette! Bildet blir veldig spennende med den teknikken du bruker og farvene fra figuren gjør mye av bildet! Veldig spennende. Slike bilder har jeg stor sans for
kjetil g.

Spennende og annerledes bilde. Veldig kreativt utført - dette må vel kunne kalles fotokunst? Godt å se sånne bilder i blant også!

Mvh. Kjetil
Avsluttet .

Så bra at du beveget kameraet. Det tilførte bilde den mystikken som hevet det til et helt annet plan.
Fint utført med gode farge og balanse.
Kreativt utført.

Mvh
arve
Yngve Sem P.

Uff, jeg ville helst ikke ha sett v2. Synes ener'n er spennende og mystisk, men det falt da jeg fikk fasiten. Jeg liker undringen, jeg.
Kreativt jobbet, flott komp og linjer !
Helge R.

spennede, liker at du viser originalen, da er det lettere å forstå hva og hvorfor,
:)Gorm
Tone A.

Hei Liv
Her får du med v2 som forklarar v1, men som også får ein til å grubla over på kven som har malt trea og kva hensikt det hadde spesielle fargar som viser godt igjen og med auga som ser på paret. Ikkje rart ar det blei forlkevandring i skogen. Har dei funne ut kven som malte trea i skogen og kvifor?
V1 har fin rytme med sine diagonale linjer som gjentek seg bakover. Det blå-og rosatona feltet dreg blikket bakover mot det lystona feltet i venstresida og gir fin dybde. Utan å sjå på v1 fekk eg ei kjensla av at dette var inni ein skog om dei pastelltona felta skilte seg ut.
Eit vakkert bilde med flott linjespel og ein god komposisjon.
:) Tone

Tone A.

Hei igjen Liv
"Utan å sjå på v2", skal det vera. Kjensla av ein skog kjem godt fram i v1 også med dei pastelltona partia gir ein frisk effekt til den elles dei mørke trea og lyse skogsbotnen kor ein ser konglane.
:)Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu