Sommerens sprøeste utstilling
Utstyr
  • Nikon D200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetnoen lag
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger504
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_317878} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Helge R.
Sommerens sprøeste

Hei alle sammen og takk for følget gjennom en lang, og kald vinter. Det har blitt noen bilder og de beste kan du se i levende live under årets Lillesandsda’er 21. til 29. juli.
Stor takk til alle som ga tilbakemelding på hvilke bilder som bare måtte med, det er hyggelig at vi er enige.

Utstillingslokalet befinner seg i 2. etasje på den gamle middelskolen i sentrum av Lillesand. Tre nyoppussede rom, et stort og to mindre, alle med spotter i taket. Masse lys fra de store vinduene mot øst og syd, det blir en del motlys og forholde seg til når bildene plasseres.
Jeg har fotografert veggene i utstillingslokalene, en etter en, så har jeg laget miniatyrer av de aktuelle bildene og prøve opphengt dem digitalt, ganske underholdene og leke med egne bilder på den måten. Totalt blir det 50 bilder, fordelt på religiøse-snurrepipperier i første og største rom, vikinger i neste og noen portretter i siste.
Jeg tar med den bærbare slik at jeg kan demonstrere hvordan bildene blir til, greit å ha noe å gjøre dersom publikum uteblir.
Det blir litt størrelse på bildene samtidig som jeg printer alle manipulasjonene på canvas, det er jo barna mine og bare det beste er godt nok for dem.

Når utstillingen er på plass i min digitale verden står printingen for tur. Jeg gruer meg, det blir fort så jævelig teknisk at hjernen går i baklås, bruksanvisningen er uforståelig å hjelp koster dyrt. Det er bare å krysse fingrene og håpe at jeg og photoshop kan mestre min nye Epson 4800.

Nå er dette ikke min første og forhåpentligvis ikke min siste utstilling. Den siste store utstillingen var en Skandinavisk kunsthåndverkspresentasjon i Berlin. Keramikken er for lengst lag på hyllen, etter ett par romaner og etableringen av Bronseplassen skal jeg denne gangen stå på egne bein. Det er ganske mange sommerfugler som flakser omkring i disse dager.

Denne fredagen er dagens bilde plakaten til årets utstilling og er takknemmelig for råd om eventuelle forbedringer.

Jeg er tilbake med nye fredagsbilder i august, så til det, følg med på: www.123hjemmeside.no/gorm der finner du etter hvert sommerens blinkskudd. På bloggen samme sted finner du mine betraktninger over livets viderverdigheter og hva som rammer meg av opp og nedturer i før sommeren takker for seg.
Ønsker deg en flott pinsehelg, vi sees i Lillesand!
:)Gorm
Fred S.
Det finnes en egen ''spalte'' for utstillinger her inne, Gorm, der kan en legge inn slikt som dette. At noen reklamerer for egne utstillinger på bildekritikken slik du gjør her, og slik en kompis av deg gjør i sine undertekster og kommentarer, har jeg faktisk aldri sett før.
Men siden det for tiden virker som om ''anything goes'' her inne, så er jo ingen ting bedre enn å bruike mer synlige kanaler.
Som nevnt før, egenreklame er du god på....

vh fred
Geir F.
Fred Strømme:
Som nevnt før, egenreklame er du god på....

Fløde: Det synes jeg også.

Gorm:
Og takk for opplysningen om utstillingen. Jeg kommer. Skal bli gøy!


-fløde-
Per Einar G.
Jeg liker denne sprøe vinklingen på Plakaten du har laget til utstillingen, fontene er ryddig plassert og i glimrende farge i forhold til bilde og synbarhet.
En plakat som vekker nysjerrigheten til betrakteren og man får lyst til å gå på utstilling og se mer........det er mitt syn på plakaten.

Lykke til og trivelig helg!

Per E.

Helge R.
Dersom Fred bruker tiden til å lese hva jeg skriver er bildet lagt ut for å få råd og veiledning før plakaten blir produsert, det er da dette galeriene her på dotten er til??
Det endelige ressultatet kommer til slutt på rette stedet.
Jeg håper at sommer og sol vil gjøre Fred lettere til sinds.
:)Gorm
Fred S.
Fred er allerede lett og glad til sinns selv om han kunne ha tenkt seg enda mer sommer, og Fred kan også lese og dra konklusjoner: Med andre ord: Egenreklame er du god på, Gorm.
Å, er jeg også det, Fløde ? Det var pent sagt.

vh fred
Geir F.
Fred Strømme: Bare hyggelig.
leif b.
Bra,Helge.
Det virker som du er full av vårsol som gir deg energi. Nyt sommeren og din kreativitet. Lykke til med utstillingen.
lb
Chr. G.
Hehe, ønsket om tilbakemeldinger på plakatutkastet er nevnt med én setning - resten av teksten domineres av egenreklame og beskrivelse av utstillingslokalet. Strømmes kommentar er betimelig.
Odd Karsten H.
Da eg såg miniatyren, trudde eg at det var valplakat for eit høgreekstremt parti, men så kom eg på at partieigaren har solgt seg ut... så det kunne ikkje vere det... men det var utruleg likt han da!

Og så til dei som meiner at det er gale å leggje ut eit plakatutkast: Kva i alle dagar er gale med det da? Å be om råd heile vegen, frå forbetring av bileta, velge blant dei... og så, utforminga av plakaten... er det ikkje difor vi er her da, for å gje kvarandre råd?

Eg skulle gjerne fått med meg denne utstillinga, men eg er så blakk som ei kyrkjerotte kan vere no før skiljet mellom stat og det der andre.

Så: Lykke til med utstillinga Gorm!


Odd

PS.: Eg må vel kome med litt, konstruktiv kritikk også: Prøv om det balanserer betre om du flytter namnet ditt ned, og tidspunktet opp.

DS.
Avsluttet .
Synes plakaten er fin som den er Helge.
Det er jo navnet som skal klinge i headingen.
Flott fortellende bilde også forresten.
Du får nok god respons når du plasserer ut plakatene
og kanskje noen små flyers under vinduspussere.

Spanderer du sjøfly så skal jeg nok komme.

Tvitvi med hilsen fra Eivind 8~))


Helge R.
Hei og takk for utvist interesse for plakatutkastet. I løpet av dagen har jeg fått rettet opp en skrivefeil, fått forslag til å høyne kvaliteten på fontene, plassering av navn, pluss at en masse fotointeresserte har fått rede på at bildene mine blir å se under Lillesansda’ene 21. til 29. juni, ikke sant Fred.
Jeg blir litt matt når noen mener at en plakat som dette ikke hører hjemme på dotten, i hvert fall ikke her på kritikken. Dotten er ikke bare for pippiper og gråtende elger i solnedgang, bilder som er tatt og vist millioner av ganger, fotografiet består av mer enn dette. Derfor søker jeg råd og veiledning med bildene mine. Jeg prøver å gi kritikk der den er berettiget, dessuten å være høflig og grei mot mine medfotografer og forventer liknende holdninger i retur.
Igjen stor takk, skal jobbe en ekstra omgang på plakaten.
Etter hvert kommer en digital versjon av utstillingen, jeg ønsker alle på dotten og spesielt deg en god pinsehelg
:)Gorm
Yngve Sem P.
Synes oppsettet funker fint her. Ryddig. Motivet er passende loco, og står godt til lovnaden i teksten. Galskap av den mørke sorten, slik jeg tolker det. ''Utstilling'' staves med to l'er.
Synes det er greit med egenreklame, men teksten blir litt i voldsomste laget for meg her. Ekstremt hyggelig, rett og slett, og muligens velment. For mye ego for meg :).
Har forøvrig stor sans for Freds ''rett-fra-levra''-kommentarer, som ofte er på sin plass. Også her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu