Båthavna i Hennes i Vesterålen
Utstyr
  • Nikon F90x
  • Nikon 35-70 mm f.2,8
  • Brennvidde35mm
  • Blender-
  • FilmtypeVelvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger453
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_32420} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .
Lav sol under mørke skyer gir skikkelig flotte, dramatiske bilder. Her klarer imidlertid ikke Velvia i kombinasjon med scanneren å ta vare på dynamikken i motivet. Resultatet er at det brenner ut i høylysene.
Bildets høylys distraherer litt for mye.
Komposisjonen er kanskje litt snau. Ville gjerne at du var lenger unna i opptakssituasjonen for å gi mere ro i bildeflaten. Ellers mye positivt også ved dette bildet. Fin stemning, fine primærfarger.
Jan B.
Pent lys og fin stemning. Utbrente høylys er nevnt.
Jan B
Stig S.
Fin stemning, synes utsnittet gjør bildet litt travelt med vel mange elementer på liten flate. Det forsterker virkningen av nevnte høylys. Men fint bilde...

--ss--
Robin S.
Takk for innspillene. Dette med de utbrente høylysene skal jeg sjekke nærmere, er ikke sikker i øyeblikket om det skyldes selve opptaket eller skanningen, men i et så kontrastrikt lys med sol kombinert med svært dype skygger tror jeg det skal mye til for å unngå denslags helt om man vil ha tilstrekkelig kontrast og briljans i bildet.
Michel M.
Jeg kommer bare på et ord,på engelsk: DIVINE
Jóhann Á.
Lyset her er kjempeflott og eksponeringen er så bra den kan bli. Men det jeg har problemer med er at de to mest synlige båtene snur, for meg, ''feil vei''. Med denne billedvinkelen, forlater de bildet og det blir jeg ikke fortrolig med. Kanskje du kunne ha snudd dem .... ;o) ?
Robin S.
Etersom båtene ligger ''parkert'' synes ikke jeg det gjør noe at de ligger den veien, det hadde kanskje vært annerledes om de var i fart.
Arild S.
Fint fanget øyeblikksstemning.

Arild
Nils L.
Pent, god stemning.
Mvh Nils
Øistein T.
Bra bilde, Robin - komposisjonsmessig tror jeg det kunne vært bra med mer luft i toppen for å åpne opp litt (blir litt komprimert) - tror det kunne vært bra med litt kortere eksponering her da bildet ville fått mer liv ved å gjøre skyggeområdene noe mørkere (men fortsatt med detaljer) samtidig som highlights ikke hadde blitt pushet helt opp til over limiten.. de fine diffuse refleksjonene i sjøen er helt essensielle for dette bildet, bra. Anbefaler deg å eksponere etter highlights når du bruker dias slik at du har full kontroll på hvordan bildet eksponeres (no way back hvis utbrent..;-)

Øistein.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu