Stille kveld
Bildet inngår i albumet Lofoten -
Utstyr
  • Nikon D3
  • Nikon 24-70 mm
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger625
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_325839} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Nina H.

Wow, kjempe fint bilde:) liker vedlig godt fargene, skarpeheten og gjennspeilet i vannet:) Flott.
Steinar N.

Flott motiv :-)
men er det lov å spørre om en ting - gjenspeilet i vannet er helt forskjellig fra himmelen ?
Anne-Lise S.

Synes dette er vel gjennomført HDR. Ingen skjemmende overlappinger her, og vel dempet fargemessig. Stemning til tusen. Ville vurdert å clone vekk buskene som stikker opp over mønet på bygget til venstre + den bittelille biten av pipehatten som sees helt ute i bildekanten. Videre kvisten som stikker opp fra buskaset på toppen til høyre når du går mot høyre kant + kvistene som sees over hustaket på høyre side av huset der, og en liten tapp som stikker ut til venstre på taket på huset til høyre. Søren og at det ikke er mulig å vise dette gjennom f.eks. cropverktøy her inne. Mye enklere å forklare ved å vise det! :-) Vel, dette er småpirk som jeg mener vil fjerne en del unødvendigheter fra motivet. :-) Liker det ellers, skjønner du! :-) Lekkert med måkene som har plassert seg på bygget til venstre forresten! Små detaljer som jeg legger merke til underveis i studiet! :-)

Anne-Lise
Arnt B.

Helt fantastisk! Jeg legger vanligvis ikke inn kommentarer til bildene, men dette måtte jeg bare gi en begeistret tilbakemelding på!
Ingunn S.

Veldig stemningsfullt og fint motiv:)

Hilsen Ingunn:)
Tove H.

Vakkert og atter vakkert! Lys, farger, komposisjon, stemning - topp! Greinene opp fra taket til venstre ville også jeg fjernet,... tror jeg.
Hilsen Tove
Avsluttet .

Hm. Her ble jeg totalt forvirret... For i det ene øyeblikket synes jeg bildet er flott, og i neste ikke... Studerer jeg detaljene finner jeg mer jeg liker og noe jeg ikke er helt komfortabel med. Som f eks speilingen av himmelen... himmelen virker for gul iforhold til resten av bildet, og 'krasjer' med fargene/speilingen i vannet... Jeg liker det trange ''sundet'', fasongen på det, men synes det blir for mye omgivelser rundt det. Jeg liker venstre side av bildet, mindre av det høyre... Kanskje hvis man kuttet vekk høre del av bildet, slik at bare trappen kom med?
Men dette er uttalelser fra en nybegynner, og grunnlaget er kun synsing! :) Liker motivene dine godt! :)
Mvh Lillian
Nils Christian S.

Dette var knallfint ! En vakker kveldsstemning du har fanget inn her. Flott komposisjon !
Hilda Hol E.

Hei Erik.

Det var morro å se mitt eget motiv fra Å i Lofoten på dotten idag.
Jeg la det inn i 2006, nr 272433.
Synes bygningen virker litt forfalt og malingsslitt nå enn for to år siden.
Jeg hadde svært gode forhold, og fikk med hel speiling.
Artig å se måsene på veggen. Naturen er jo den samme. Lofotnaturen fornekter seg ikke.
Godt gjort at du fikk så fin speiling med den himmelen. Veldig fin kveldsstemning.
Hanne H.

Hei Erik:)
Dette bilde var veldig fint. fikk en stille ro. Fikk lyst å flytte inn i bilde og bare sitte der du sitter og tenke. Klart og fint bilde. Litt eventyr aktig fordi det er så spessielle fargetoner i vannet og skyene. vannet er blått men skyene er gråe.
-Hanne-
Solveig S.

Vakkert bilde med flotte farger. Ingen tvil om at du kan din photoshop! ;) Det at vannets refleksjon og himmelfargen ikke stemmer over ens la jeg ikke merke til før jeg leste kommentarene! Kunstneriske friheter! Veldig fint bilde!

-Solveig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu