.: Wet :.
Bückeburg - Germany. 19.07.2008

...nok en våt, men herlig dag i Tyskland.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger485
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329016} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Tom Armand H.
Hei
Det er her synes jeg var veldig bra! Noen har paraply, noen har regnjakke, noen har sitteunderlag(?), mens jenta til høyre ikke har noen ting. De harde s/v kontrastene skaper dramatikk. Bildet hadde kanskje vært enda bedre hvis mannen i bildet ikke hadde hatt det smilet? Resten av gjengen ser rimelig fortvilet ut. Jeg er litt usikker på vignetteringen i høyre kant om den er litt for kraftig? Er dette digitalbilde eller er det film??
Georg K.
Yes - that's something sticking out of the crowd - always depending on who is looking for what - no offense in mind.

A very nice image - almost absurd the scenery, as if it would be part of an theater-play.
Close to static the main figures, despite their obvious search for some shelter from the rain - nice how the 2 to 2 diagonal directions keep the focus and build the centre.

Digital or analog - to my mind the dark corners are helpful, especially on the left side where this one figure is leaving the scene. With the help of these corners, the image concentrates really on this one specific moment, and leaves the before - and after open.

The hard contrast was already positively mentioned..

Quite interesting indeed....




Peter M.
Tusen takk Tom A og Georg for at dere har studert bildet nøye og kommer med rik tilbakemelding. Det setter jeg veldig stor pris på :-)

Mvh. Peter
Torild H.
Litt røff teknikk her (som eg godt kan tåle...hm)...!...

Vått er fyrsteinntrykket, og går ein nærmere innpå er det noko surreal over biletet, situasjonen, repetisjon er brukt her og er nok ein grunn til at eg får den kjensla.

....herlig dag, herlig fotografi...

Torild
Knut-Inge J.
Decisive moment. Mange aktørar som spelar med - alle er nødvendige. Dei to i midten - tvillingar ? - med og uten sverd. Kontrasten mellom mannens smil og dama sitt mistrøstige uttrykk. Personen i halvmørke - frontalt - til høgre. Og det heile blir nesten perfekt baklansert av paraplyen som forsvinn ut til venstre. Eit ev dine krembilde, Peter.
Peter M.
Takker så meget Torild og Knut-Inge for varmende ord fra Norge til kalde regntunge Tyskland :-)

Mvh. Peter
Ivar B.
Herlig situasjonsskildring. Tekniken er fin. Vigneteringen sentrerer ''fokuset'' i bildet. Jeg er likevel enig i at vigneteringen er noe sterk i høyre side. Bildet inneholder mange elementer, men de spiller på lag. Midtsentreringen av personene i midten bidrar med nok ro i bildet slik at det ikke blir rotete. Situasjonen er detaljfull og inviterer til ordentlig studie. Det slår meg at mødrene i Tyskland har god kustus på sine barn. ''Kamuflasjeguttene'' har tydeligvis tenkt å stå i rett til regnbygen gir seg. Bra! Mvh Ivar.
Kristoffer L.
Dette var et godt bilde. Først og fremst er det en god skildring, tatt i det rette, absurde øyeblikket. Alle ''står hest'' på hver sin måte, hver og en fokusert på sitt, mens de improviserer så godt de kan for å skjerme seg mot regnet. Heldigst er kanskje jenta i halvmørket til høyre, der hun står rett under treet, og kanskje holder seg relativt tørr.

Bildet virker like vått som været. God formidling!

— Kristoffer

Peter M.
Tak Ivar og Kristoffer innholdsrik betraktninger/tilbakemelding. God helg!

peter
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu