A girl
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma APO MACRO 150mm F2,8EX DG
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger417
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_337803} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roy Arne K.

Hei
Liker spesielt den «maleriske» effekten du har lagt på her.
Hadde kanskje blitt bedre med kontakt med modellen.
Mvh. rak
Anne Kari Berg K.

Lekkert og levende og absolutt i din egen stil. Et nydelig snapshot av en fornøyd jente. Syns ikke det gjør noe at man ikke ser blikket. Den "maleriske" effekten er jeg ikke så begeistret for - dette at du har gjort portrettet så kontrastfylt og mørkt og laget en mørkblå abstrakt bakgrunn. Men det er stilen din, ser jeg, og bildet funker jo fint. Er heller ikke så begeistret for signeringen nederst i bildet. Men portrettet fenger!

mvh Anne Kari
Avsluttet .

Må si meg mye enig med Anne Kari her,og jeg tror dette bildet hadde stått fint uten effektene du har lagt på også.Bildet har et nydelig utrykk og jeg syns ikke for enhver pris man trenger ha kontakt med modellen hvis bildet har et utrykk som forteller noe.Og det syns jeg dette har.Hadde vært morsomt å sett det uten effekter,om jeg respekterer at det er slik du vil ha det og bildet fungerer absolutt godt med også.
Tone
Siri k.

Nydelig gladportrett. Bildet gjengir en flott stemning som tydelig er ekte. Jeg likte at vi ikke har kontakt med modellen ettersom utrykket hadde falt bort.
Bildet passer å være litt uskarpt noe som gir en følelsen av at jenta er i bevegelse. Kanskje snur seg i ring i gledesrus?
Er imidlertid litt usikker på om jeg liker midtstillinga i dette bildet. Tror en hadde fått bedre kontakt med stemningen om du hadde kuttet ca halvparten av luften på høyre side, og kanskje bygd ut tilsvarende på venstre side om du ikke har mer å gå på. Ellers så vurderer jeg også om jeg hadde ønsket noe demping i tonene i bakgrunnen (som forøvrig er nydelige)ettersom den kanskje konkurerer litt med hovedmotivet.
Silja T.

Likte bildet veldig godt! Kan jeg spørre hvordan du har fått til bakgrunnen? Er nybegynner og synes det var en fin effekt.
Avsluttet .

Dette var kjempefint! Nydelig malerisk effekt som bakgrunn, og liker at jenta til kontrast er sorthvit.
Jeg gjør som Silja, spør hvordan du har fått til bakgrunnen her!?
mvh, linn
christine d.

Mange tusen takk for de fine kommentarene. Er glad for at dere liker bildet :)

Har lagt på en tekstur på sh bilde. Teksturen har jeg laget selv. Jeg har brukt adobe photoshop til å redigere bildet. Brukte pattern for å få legge på teksturen.
Layer -> New Fill Layer -> Pattern Fill -> Soft Light.
Anne-Lise S.

Liker uttrykket i modellens ansikt, som du har forsterket ved det softe. Nydelig. Usikker på effektene siden disse er såpass kraftige i sine farger og former ift. softheten som jenta utviser, men kreativt er det. :-) Ville vært interessant å se dette uten teksturen!? :-)

Anne-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu