Bildet er tatt i ganske dårlig lys, så det er tatt med høy iso og lang lukkertid. derfor er ikke bildet klart. er ikke så veldig fornøyd selv, men vil gjerne høre hva andre synes om det.
Utstyr
  • canon 30d
  • 17-85mm, f/ 4-5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger474
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_347355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kasper M.

Jeg synes dette er et nydeligt portrett og den uskarpe bakgrunn får modellen til å tre fint frem. Jeg tror at hvis alt var skarpt og detaljert ville modell og bakgrunn flyte for mye sammen, men det er ikke tilfeldet her. Dine andre portretter er også nydelige, og du skaper en fin "drømme/eventyrstemning" uten å overdrive det.

MVH
Kasper
Silje S.

Tusen takk, Kasper :)
Så hyggelig at du liker bildene mine. jeg prøver hele tiden å gi en viss stemning til bildene, så det var veldig fint å høre :) jeg er helt enig med deg ift bakgrunnen her, jeg har brukt lang lukkertid for å få vannet litt slørete sånn at modellen kommer fram. jeg skulle ønske at ansiktet hennes var helt skarpt, hvertfall øynene, men det kanskje bare mest meg som irriterer meg over det..
Takk for veldig hyggelig kritikk :)

Mvh Silje Skorstad
Avsluttet .

Hei.
Dette bildet likte jeg veldig godt.
Svart/hvit effekten gjorde virkelig susen for dette bildet. Synes kanskje at øynene skulle kommet bedre frem, men bildet er nydelig fordi om. :)

MVH
Marlina
Svend Wiig L.

Hei Silje!

Estetisk flott der kjole, hår, modell og bakgrunn sitter godt sammen!
For å rendyrke det enda mer, villet jeg sett henne uten kjede og armbånd!

Likte dette veldig....!!

Mvh Svend
Silje S.

Takk for kommentarer :)
Så gøy å få så positiv kritikk på et bilde jeg i utgangspunktet var ganske misfornøyd med. Jeg er helt enig med at øynene burde kommet bedre fram ved at de burde være klare. Bildet er ikke skarpet opp noe, så kan kanskje hente fram litt der. Smykkene tenkte jeg ikke på der og da, men ser det veldig godt nå at de burde vært fjernet.
Takk for kritikk:)
Mvh Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu