Etter regnet
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_374624} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Torbjørn K.
Særdeles flotte farger og lys i dette bildet. Jeg liker godt ideen og utsnittet, men synes husrefleksjonen blir for dominerende og midtstilt. Beina oppe til høyre synes jeg fungerer bra, og de kombinert med kumlokket lager et fint og interresant bilde. Bra at du har fått med noe bevegelsesuskarphet.

Torbjørn
Valeri B.
Flotte farger og lys i dette bildet.
Myriam B.
Denne likte jeg, godt sett:-)Men jeg skulle likt å sett bildet helt uten huset også, tror det kanskje hadde vært enda bedre?
Yngve Sem P.
Veldig gode toner. Fine elementer uten, for meg, noen åpenbar historie, snarere en kompositorisk luring med sirkler, fir- og trekant, dette. Beina bryter pent geometrien, men jeg ville likt å se dette uten speilingen av personene, og croppet inn et par cm fra venstre. Trivelig skue :)
Avsluttet .
Hei på deg din unnasluntrer:)
Kjekt å hilse på. Flott bilde du serverer. Følger med i tiden.
En dam bevitner her om dårlig grunnarbeid, og folk irriteres av slike dammer.
Du har fått noe ut av denne. Et møne, bratt så bare..
Komposisjonsmessig meget bra. Med de to som danner oppbygningen av bilde, et og et halvt par sko, litt sykkelhjul.
Et flott skin i gata, mon tro om det er den lave vintersolen som lager slikt. Småstein, glatt har her før vært.
Dette spisse taket av en bygning velsentrert og er hovedmotiv.
Meget bra at du også tenker kumme. Uten kummen kunne bilde fort ha blitt høyretungt, men den redder bildets oppbygning.
Klare, gode farver.
Så det var det. Finner faktisk ikke noe å klage på, og selvfølgelig må jeg også nevne speilingen av disse to, meget bra.
Ellers så går det så det griner! Synd med Steinulf.
mvh arild
Odd Tore S.
Knalle farger, søledam med fine refleksjoner og gatesteindekke fanger oppmerksomheten allerede som thumbnail.
I full størrelse kommer så tvilen: Var ikke det vel mye på en gang?
Kanskje bare syklistene hadde klart seg, kanskje bare huset? Kanskje hadde dam, gatestein og kumlokk sammen med den gyldne refleksjonen av sollyset vært tilstrekkelig?
Jeg har ikke noe klart svar på dette, men det siste alternativet virker spennende og forenklende på meg. Som det er nå, er det nok elementer i bildet. Men bildet er velregissert.
Odd Tore
Tone A.
Hei Jan Frode
Her er det det varme lyset med sine gylne tonar på gatesteindekket i kontrast til den kjølege blåtonen i sølepytten og lyset i venstrekanten som er meir kjøleg.
Det gylne lyset varmar også gultonane då det spisse taket i speglinga. Her er det typiske Jan Frode sitt særpreg med friske fargar kor blåtonane i dongrybuksa, blir gjentekne i sølepytten.Sølepytten med speglinga av skyene mjukar opp blant alle linjene som dominerar bildet elles.
Dei gylne tonane i gatesteindekket gjentek seg i det spisse husmønet.Det er også litt gylne tonar i andleta på gutane,som virkar glade der dei hastar av garde.Gutane gir liv til bildet med den uskarpe foten,som gir kjensla av fart.
Kumlokket gjentek sykkelhjula sine former og med huset nederst og sirklane øverst, er det ein balanserande trekant som gir liv med sin komposisjon.
Pirket er at linjene på huset heller litt mot høgre og at heile sykkelhjulet i høgresida kunne ha vore med. Husmønet med sine vinklar balanserar også mot vinklane rundt kummen.
Mange element i bildet men bildet er likevel flott komponert og husmønet gjer bildet spesielt. Her får eg kjensla av ein kjøleg vinterdag kor kveldsola gylnar det blaute brusteinane, og gutane med sine positurar gir liv til bildet.
:) Tone
Cecilie S.
Flott sett, nydelige farger og kunstnerisk komponert!
Eli R.
Jeg syns huset fungerer fint og med de to hodene blir det litt tripp-trapp-tresko.
Jeg kunne tenkt meg å kuttet på venstre side slik at kumlokket ble liggende ute til venstre, ikke ås langt inne i bildet. Her skjer det masse til høyre men ikkeno til venstre.
- Eli
anders s.
utrolig stilig bilde
likte godt di sterke kontrastene i bildet
nesten på grensa til å se unaturlig ut den overgangen fra steina til den fargesterke speilinga av husmønet
utsnittet/formatet fungerer bra slik som det er etter mitt syn,men en ønsketekning hadde selvfølgelig vert om kumlokket hedde vert plassert litt mer mot venstre hjørne,men med samme utsnitt som det du har valgt her
testa ut kvadratisk utnsitt,men likte som sagt bedre utsnittet du allerede har valgt
mvh anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu