Linnea
Selvportrett
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger164
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_379617} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tom T.

Godt å se at portrett, ikke trenger å være i fokus, for å være bra. Har du gjort det uskarpt under opptak eller i etter behandlingen? Spiller forsåvidt ingen rolle. Modellen er godt satt opp, hadde ikke vært mye til bilde uten en god positur , hjelper ikke mye med det uskarpe da?

Knall:)

TomT
Geir K.

Et flott portrett. Likte posituren og det uskarpe.

Mvh Geir
Linnea M.

Takk for kommentarer begge to:-)
Bildet var i utganspunktet uskarpt, har redigert det litt i photoshop etterpå.
Einar Otto S.

Jeg er redd jeg ikke sitter med samme inntrykk som Tom her.

Bildet er uskarpt, det er hevet over enhver tvil. Til tross for at det, i flere sammenhenger, kan bidra til generell følelse, tematikk og uttrykk i et bilde, finner jeg ikke fotfeste for det her. Modellen, som Tom omtaler som godt satt opp, synes jeg virker heller umotivert. Mitt generelle inntrykk blir dermed at motivet ikke utstråler noen sterk følelse i noen retning.

Komposisjonen kan nok fungere, selv om et så trangt utsnitt stiller større krav til uttrykket personen gir. Her blir inntrykket mitt igjen at det kommer til kort.

Til videre utforsking av selvportrett, foreslår jeg at du legger en plan på forhånd. Bestem deg for hvorvidt det skal være spontant (i den grad det er mulig med selvportrett), eller tematisk planlagt. I tilfelle det siste, bør alle aspekter av bildet - teknisk, komposisjon, uttrykk og etterbehandling - bidra til å styrke denne tematikken.
Ulrik Fredrik T.

Jeg må innrømme at jeg heller mot det Einar her skriver. Skal man ha uskarpe portretter så må man ha klare og kommuniserende former i bildet. Her blir det litt verken fugl eller fisk. Eksperimentering er bra, men man kan/bør/må også prøve å fange publikum med komposisjonelle, provoserende, kunstneriske eller andre virkemidler.
Linnea M.

Takk for kommentarer fra dere og :-)

Bildet er tatt rimlig spontant ja, så det er nok grunnen til uskarpheten.
Skal forsøke noen nye, men rådene deres i bakhodet :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu