Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger272
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_388910} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Dag T.
Kult blikk og bra lys, Hadde det ikke vært for studiosettingen hadde jeg sett på det som et gatebilde der han plutselig oppdaget deg.
Håvard F.
Helt enig med Dag her. Litt (håper modellen tåler en slik kommentar) Mafia Boss stil her. Hadde utvilsomt passet i et røft bakgrunnsmiljø. Bra valg av modell!!
mvh
Håvard
Ole A. V.
Takk for kommentarer! Jeg har nok et håp om å få brukt modellen i røffere miljøer ja :)
Roger H.
Modellen er såpass tøff at en virkelig røff behandling av bildet kunne tilføre det lille ekstra.
Kuttet hodet halvveis i pannen hadde gjort bildet mer uttrykksfullt, tror jeg. Det hadde fremhevet det inntense blikket . Jeg likte bildet.

vh Roger
Ole A. V.
Takk for det. Skjønner hva du mener med kuttet, men da får jeg ikke lenger formatet jeg vil ha, og burde i så fall planlagt utsnittet sånn da jeg tok bildet tror jeg.
Roger H.
Hei igjen Ole A

Jeg skjønner hva du mener, uansett er det et portrett med karakter. Jeg synes jo portrettet er veldig bra.

vh Roger
Per Einar G.
Hei!

Bra bilde som de over sier, men det som trekker ned er at øynene er for langt inn i øyekroken og det er ikke optimal blikkontakt og teknisk riktig, her burde modellen ha sett en liten anelse til høyre.
Videre så er det en halo fra studiobelysningen som skjemmer endel i overgang bakgrunn hode/nakke.

Men for all del jeg likte posituren og utrykket!

Mvh
Per E.
Ole A. V.
Takk, tar til etteretning innspillet om øyeplassering, det er ikke en faktor jeg hittil har vært særlig bevisst på. "Teknisk riktig" eller ikke er jeg imidlertid uenig i at man kan definere om øynenes synsretning i øyehulen, uttrykket man er ute etter (og et element av smak) har større betydning enn noen mal. Er oppmerksom på haloen, husker ikke nøyaktig lysoppsettet så jeg er ikke sikker på om den kommer fra etterbehandlingen eller som et resultat av belysningen som du sier. Får ta en kikk tilbake på originalen når jeg får tid.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu