Just wandering around partial nude in my best outfit.... ja....
Ble inspirert av et ganske søtt bilde hvor en fyr var omgitt av blader, så jeg fant ut at jeg måtte lage en egen julevariant :) Hadde ingen andre en meg selv å ta bilde av. Dog veldig i tvil om jeg skulle legge det ut ... :) God jul
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2002-12-18 16:26:55
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon P Pro90IS
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • AnnetHar brukt litt levels og bluret det litt for og få meg selv til å se litt bedre ut.. ehem... Håper jeg ikke har tatt formye av skarpheten. Er ganske fornøyd med lysettingen/teknisk, burde kanskje hatt litt skygger bak meg ? Plz gi kritikk. Jeg lærer en del av det føler jeg, takk :)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger790
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_39314} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Kenneth S. T.

Tipper et par pupper hadde gjort seg ...
Tom Ståle E.

Ja man kan jo foretrekke ''andre'' pupper, men jeg synes det bra at du la ut dette bildet. Det er dårlig stelt med mannlig ''erotikk'' på disse sidene, så et absolutt friskt pust bidrar du med.
Og det er ikke enkelt å være mann å kaste seg ut på synspunkter om bilder av dette maskuline slaget. Men en får prøve, og se på det som ''nybrottsarbeid''

Teknisk er jo bildet greit løst. Litt ''nyreligisøst'' med tanke på blikket som leder ut av bildet. Ellers så kan jeg ikke helt fri meg fra tanken om at bildet er homoerotisk.
Mye på grunn av en ''ren'' kropp med utilslørt lyssetting.

Bildet kunne godt vært brukt i bladet ''Blikk'', men det er kanskje ikke den veien du ser dette for deg. Vel, dette var ikke lett å skrive noe om. Men et synspunkt fikk du da ihvertfall.
Kent L.

porno..hehe..
Lars-Anders M.

Nissens nyedrakt?
Avsluttet .

'Just wandering around partial nude''.. partial har ikke funksjon som adjektiv her, men som adverb, fordi det beskriver et adjektiv. Mao skulle du skrevet partialLY nude. Veldig viktig.

;)
Frank W. G.

Nei, kan ikke si det falt i smak.

Frank
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Du er et friskt pust her på dotten. Kul setting, og god jul til deg også :-)

Tror jeg ville tatt bort den øverste (husker ikke hva det heter) gullpynten og kanskje en annen farge på rammen, den bryter litt med resten....
Kenneth S. T.

Og nå kan jeg angre, neida, tar det med godt humør. Litt homoerotisk ble det nok ja, men er vist andre som har trekket den sluttingen ut i fra et par andre bilder jeg har lagt ut uten at jeg helt har tenkt over det selv, så noe må det jo være :)

Tviler på at bildet havner i Blikk, hehe. Er uansett glad for tilbakemeldinger. Kjekt å få rettet litt på engelsken etc. :)

Tviler nissen viser seg slik i år, men det er nå lov og håpe.... eller ???? kansje ikke! :)

Men det var ivertfall et forsøk på noe litt anderledes her. Kommer sikkert mye rart med tiden.
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Kjempebra, jeg gleder meg!
Toini B.

Henger meg litt på Tom- Ståles kommentar. Definitivt noe homoerotisk over dette..men det er jo ikke noe negativt i grunen det, selv om jeg kan tenke meg at noen av de mannlige medlemmene på foto.no får litt problemer med å kommentere dette;)
Blikket grenser til å være trist og motløst, og siden jeg synes julestria( merk, ikke julaften) er en litt trist tid med mye mas og tjas, passer det fint inn synes jeg!
Lyset er fint, men ramma er fæl. Ville gått for en enkel sort ramme.

God jul til deg også!
Kim H.

Morsomt dette men du kunne spart deg for den sterke bruken av ''smart blur'', ser ikke helt bra ut.
Kim H.

forts. Og God Jul til deg også! =)
Toini B.

Må rette opp en feil jeg skrev, det skulle stått at jeg ville gått for en enkel hvit ramme, ikke sort:)
Hege K.

Enig i ACWH sine kommentarer. Stå på!

:-) Hege
Kjetil N.

Hehe. Bra bilde, faktisk litt morsomt. Hår du brukt sminket (evt. med PS)?

Forresten, Toini, du mener vel LIKEVEL en enkel sort ramme. Hvite rammer har ikke så mye for seg lenger...

Jeg synes imidlertid den røde ramma ga den rette julestemningen.
Kenneth S. T.

Takker masse for komentarer :) Bestemte meg for og gå for sort ramme. Grunnen til rød var vel fordi det skulle være litt jul. Brukt litt mindre smart blur. Fjernet den øverste julepynten. Se versj. 2.

Kjetil, ja jeg har brukt litt pudder/dekkkrem eller hva det kalles + litt bluring i PS, syntest det ble best slik. Må jo prøve å se best mulig ut :))))


God Jul! *<:-)
jarl A.

Det var et deilig bilde. Ikke mye hår på denne kroppen. Akkurat passe feminint for meg. Liker også ironien. Er dette alle homsers drøm eller min egen lille drøm. hehehe. Knall bra.
Toini B.

Versjon 2 bedre:)
Kenneth S. T.

ehhhhhh...... feminint ???
Lars-Anders M.

Ja nå er det snart jul igen.
Avsluttet .

..............hehehe digg bilde..........ikke så dumt å bruke seg selv når en skal arrangere et pangbilde............modig modig..............
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu