Whatson Bay, Australia - Haigitter
Februar 2000, en helt vanlig søndag, er guttegjengen som vanlig på plass på stranda. Her i Whatson Bay, en av forstedene til Sydney som vi ser i det fjerne med Sydney harbour bridge (ref. bilde nr. 4831), er badeplassen sikret med gitter mot hvithaien.

Australia er et nydelig land, men har mengder med store krypdyr (ref. bilde nr. 5528) og andre usynlige farer på strender (ref. bilde nr. 5725) og lignende.
Bildet inngår i albumet Australia -
Utstyr
  • Canon EOS 500 N
  • EF 80-200
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodac Gold 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger151
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_3943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Åse G.

Har fulgt Bjørn Rørsletts kommentarer og lagt inn bildet på nytt, noe beskåret (forrige er slettet):

''Veldig fine valører i bildet, men jeg hadde likt å se en strammere beskjæring. Nå blir himmelen litt for dominerende. Det tar oppmerksomhet vekk fra svømmeren. Bjørn Rørslett.'
Johan G.

Et bilde med aktivitet i, og jeg klarer til en viss grad å slå meg til ro med farvenyansen. En stusser først på gitteret og svømmeren, og det er vel det som er noe av poenget. Ta meg gjerne med på flere reiser Åse.
Kinehw h.

Dette bildet ble skikkelig bra Åse!!
Fargene, komposisjonen, ja, dette er bare perfekt etter min smak!!! Supert!

Følger nøye med på Australia-bildene dine. Har en søster som bor i Surfers Paradise, og da blir det litt spesielt for meg å se bildene dine! Var du på ferie eller?

MVH Kine
Åse G.

Takk for tilbakemeldingene. Jeg liker slike farger hvor kontrastene sammen med en dus fargeskala blir en del av motivet.
Ja jeg var på ferie i Australia i fem uker i mars og april i år. Hadde ALT for kort tid - og tok ALT for få bilder. Spesielt bybilder fra Sydney skulle jeg ønske jeg hadde fler av.
Ha en fin dag - hilsen Åse
karine h.

deeet var bildet sitt.
kunne vært brukt i lærebok for å illustrere gjentagelser av form og positive/negative rom.
dritlekkert med svømmeren nederst og han som står på gjerdet.

seilebåten er i veien, kanskje kunne du beskåret ved masten uten å ødelgegge bildet. (midt på søylen under.)
gidder du?

karineh
Åse G.

Artig at du likte bildet Karine.

Skal prøve meg på litt mer beskjæring. Liker dette bildet godt selv, og ønsker å få det best mulig. Når det gjelder disk om positive/negative rom har jeg forstått at det er det man deler motivet inn i - men har liten kunnskap om tema. Er det lurt å lære mer om det ...? Ha en fin dag - hilsen Åse
Mikael L.

Det här tycker jag är en av dina bästa bilder! Instämmer i ovanstående kommentarer. Har du provat att beskära den vid masten?
/Hälsningar Mikael
Åse G.

Har nå beskåret bilde ved masten som antydet og lagt ut, se bilde nr. 5984. Ble det bedre? Selv liker jeg ikke bilder som blir nesten firkantet ... men det ble ganske ok?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu