• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-05-11 21:42:35
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger655
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_396753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tomm H.
Litt trangt beskjært. Ellers tøff posering og bra lys.
Ole A. V.
Hei og takk for det. Har lagt til v2 med en smule mer luft rundt, mer er det ikke å gå på... Hjalp det, eller tenker du at det burde vært betydelig mer?
Håvard F.
V2 er bedre. Artig positur og bruk av vidvinkel.
Fint lys.
mvh
Håvard
Hans Christian G.
Når jeg ser dette bildet tenker jeg på kontrasten mellom det klassiske naturbildet og den spesielle poseringen. Dette mener jeg skaper spenning i bildet, en vanlig positur hadde fort blitt kjedelig. Derfor mener jeg at den trange beskjæringen bare gjør bildet enda mer spennende og surreal.
Roger A.
Tøff lita jente. Enig med HCG ang. kontrast i motiv.

Litt hardt lys. Litt for trangt i bunn.

//roger
Ole A. V.
Takk for kommentarer!
Litt usikker selv på beskjæring, men tar ulike meninger til etteretning. Betraktningen om kontrast mellom posering og neturbildebakgrunnen er god, den var litt av tanken. Et forsøk på en "Hannah Montana møter Finnskogen"-feel.
At det blir litt for trangt i bunn er jeg helt enig i, burde hatt et par centimeter til der. På grunn av begrensninger i blitskraft (brukte ttl-kabel og håndholdt blits) måtte jeg være nært, og på det beste bildet kuttet jeg selvfølgelig for mye i bunn...
Ang. hardt lys var det tiltenkt slik det er nå, kan nok myknes litt i etterbehandlingen, men jeg synes det fungerer.
Tomm H.
Det er vel en av de mange "regler" som sier at det skal være dobbelt så mye avstand fra hode til topp av ramme som fra sko til bunnen. Men når du kutter helt inn på sko i nedre kant så blir det litt mer skjønn. v2 virker litt mer riktig for meg siden det tross alt er ansikt og motiv som helhet som er viktig og at skotuppen er borte er vel bare en liten detalj.

Selv bruker jeg to TTL-kabler koblet sammen for litt større fleksibilitet i slike sammenhenger.

Lyset fungerer fint for meg. Det er jo litt røft og ikke noe beauty-bilde.
Avsluttet .
Tøft bilde. Likte at fargene vistes så godt. Hele henne er med på bildet, noe som er bra :)
Hans Christian G.
jo mer jeg ser dette bildet jo mer liker jeg det og jo mer blir den trange beskjæringen nede uten betydning. Det harde lyset er nødvendig for å gjøre bildet så røft og surreal: Veldig veldig bra!!!
Ole A. V.
Setter pris på hyggelige og konstruktive kommentarer :)
Tomm: Tar til etteretning tipset om dobbel avstand hode til topp i fht sko/bunn, har ikke hatt noe bevisst forhold til dette. Har forresten lang kabel, men litt for kort arm noen ganger. Burde kanskje laget en stang for å holde blitsen lenger fra meg, men ser for meg det kan bli litt kinkig å holde blitsen riktig plassert og i riktig vinkel.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu