Er smertelig klar over en teknisk svakhet ved at deler av det ene kinnet går over grensen for utbrent uten at dette var tilsiktet, ikke noe å gjøre med dette. Ser dog greit ut på min skjerm, og skjemmer ikke ved print på matt papir (ikke prøvd glossy).
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger247
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_396921} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Din lysbruk = ren inspirasjon!
Svend Wiig L.
Hei Ole!

Meget spennende og skarpt barneportrett!
Vinden i håret gir bildet "susen" her og antydning til skyer kan tilsi at det er tatt ute, ikke inne i et studio!?

Noe hart lys fra venstre.

Bra!

Mvh Svend
Ole A. V.
Takk for kommentarer!
MI: Elementet av flaks tillegges ofte for liten betydning ;)
SWL: Bildet er tatt ute ja(nærmere bestemt ved Fjørsjøen på Finnskogen), jeg tar mest utebilder. Lyset fra venstre var vel ikke for hardt, det var bare litt for mye av det.
Thomas R.
Fint nært portrett med god lyssetting, som du sier selv blir det litt mye lys på venstre kinn så blitsen burde vel vært ett justert ned en smule. Gjetter at sola fungerer som kantlys her. Synes det fungerer veldig bra. Fint uttrykk på modellen også og med små justeringer blir det perfekt, kanskje håret ikke burde dekket høyre øye?
Ole A. V.
Takk for det Thomas :)
Teknisk brukte jeg kablet blits på ttl-automatikk i av-modus på dette bildet. Av erfaring har jeg oppdaget at denne kombinasjonen av en eller annen grunn ikke er til å stole på når blitsen kommer veldig nært motivet, og det gikk litt skeis her. Solen er hårlys ja. Uttrykket er det jeg selv er mest fornøyd med. Håret over øyet er jeg litt tja til, synes det fungerer som nå, hadde sikkert fungert godt om det ikke blåste over øyet også. På det neste bildet lå håret "riktig", men uttrykket var borte...
Anita D.
Nydelig portrett av den jenta. Litt mye lys på kinnet, ja, men ødelegger ikke bildet på noen måte. Jeg liker veldig godt utsnittet og komposisjonen - ikke minst det herlige ansiktsuttrykket og blikkontakten. Vinden i håret og hår over øyet synes jeg bare gjør bildet enda mer levende.
Venche J.
Syntes det ble et flott portrett av den unge damen som har et nydelig uttrykk. For meg er akkurat _det_ hele bildet. :)
Wenche.
Jarle H.
Dette var knall.
Uttrykk, blikk, skarphet, håret over øyet og lyssettinen gjør dette bildet til noe ekstra.

Bra.

Mvh Jarle
Ronny A.
Utrolig gode detaljer og flott lyssetting. Synes ikke det virker på grensen til utbrent, men godt innenfor:-)
Liker også at du bruker s/h her.
mvh Ronny
Geir Roger S.
Bra plassering av motivet i bildeflaten. Fint toneforløp, fin detaljgjengivelse. Interessant vinkel da du får himmel i bakgrunnen. Du har fanget et interessant, selvsikkert uttrykk i barnets ansikt. Meget seerverdig.

Mvh GeiR
Ole A. V.
Takk for kommentarer, setter pris på konstruktiv ros :)
Avsluttet .
Veldig bra dette Ole. Den unge damen er veldig fotogen, og du har perfekt kontakt. Håret over ansiktet skaper liv og det lille ekstra. Superb skarphet og beskjæringen fungerer bra. Lyssettingen har du gjort nesten 100%. Det er litt synd med det utbrente på høyre kinn og litt på neseryggen. Det er ganske fremhevende i forhold til det burde vært på dette fine fotografiet. Godt fotografert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu